Orice inimă e o poartă (primul volum al seriei Copii în derivă)

Discount 16,50 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1914 ramase
SKU
BOK.0494

Distins cu premiile HUGO, LOCUS și NEBULA

Alunecând prin umbrele de sub pat, pășind printr-un șifonier sau rostogolindu-se printr-o vizuină de iepure, copiii au știut dintotdeauna să călătorească în lumi magice. Dar ce se întâmplă când aceștia se întorc și nu se mai pot adapta la lumea reală, iar familiile nu-i acceptă schimbați? Nancy a nimerit odată într-un tărâm magic, dar acum s-a întors. Iar lucrurile pe care le-a experimentat… pot schimba radical o persoană. Copiii din grija domnișoarei West înțeleg mult prea bine acest lucru. Și cu toții încearcă să găsească o modalitate de a se întoarce în propriile lumi fantastice. 

Însă sosirea lui Nancy la cămin marchează o schimbare. Întunericul pândește la fiecare pas, iar când tragedia lovește din plin, depinde de Nancy și de noii ei colegi de școală să rezolve misterul. Cu orice preț.

„Seanan McGuire dă dovadă încă o dată de o cunoaștere profundă a inimii umane într-o parabolă impresionantă despre pierdere, dor și copii sensibili.” – Paul Cornell

Informaţii suplimentare
Autor Seanan Mcguire
Traducător CARMEN ION
Serie Copii în derivă
Data apariției Martie 2019
Copertă Flexicover
Nr. pagini 176
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-579-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Orice inimă e o poartă (primul volum al seriei Copii în derivă)
Rating-ul tău

MCGUIRE, Seanan

   

     Seanan McGuire s-a născut în California şi se defineşte ca fiind o rebelă care adoră aventura şi reptilele veninoase. În 2010 a fost recompensată cu premiul John W. Campbell pentru cel mai bun scriitor debutant, decernat la Convenţia Mondială de Science Fiction. Romanul ei, Orice inimă e o poartă, a fost distins cu premiile Hugo, Locul şi Nebula.

Sub psudonimul Mira Grant, a publicat seria  Newsflesh, care cuprinde volumele Feed (2010), Deadline (2011), Blackout (2012, nominalizat în 2013 la premiul Hugo pentru cel mai bun roman) şi Feedback  (2016). În 2017, a publicat nuvela The Wine in Dreams în cadrul antologiei Star Wars: Canto Bight.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: