Nici eu nu mai ştiu cine sunt...

Discount 19,74 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1995 ramase
SKU
BOK.0274

Nici eu nu mai știu cine sunt...

Editura Corint vă invită din nou în lumea plină de dileme, semne de întrebare și răspunsuri simpatice ale realizatoarei de televiziune Marina Almășan. Vă stă alături volumul Nici eu nu mai știu cine sunt…

„Mă simt mamă atunci când mă frământă furtunile copiilor mei, dar mă mut imediat în pielea de „fiică" atunci când, aflându-mă în vizită la părinții mei, aceștia mă cocoloșesc și muștruluiesc non-stop, uitând că sunt, de câteva decenii, om mare! Mă simt elegantă și uneori chiar sexy atunci când merg la câte un eveniment monden sau prezint un program de Sărbători, dar imediat oglinda de acasă îmi dezvăluie profilul gospodinei perfecte, mirosind a ceapă prăjită și făcând slalom între cuptor, aspirator și mașina de spălat. Mă credeam inclusiv soție perfectă. Asta până într-o iarnă, în care mi s-a dat viața peste cap și am citit prin ziare că, de fapt, sunt o amantă (probabil imperfectă, dată fiind lipsa mea de experiență). Mă simt bine ca iubită a unui om minunat și mă întreb dacă mai vreau să mai fiu soție și să stric bunătate de relație!
Prin urmare, nici eu nu mai știu cine sunt...”  MARINA ALMĂȘAN

Informaţii suplimentare
Autor Marina Almasan
Data apariției Noiembrie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 336
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-070-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Nici eu nu mai ştiu cine sunt...
Rating-ul tău

Marina Almasan

ALMĂŞAN, Marina

    MARINA ALMĂŞAN este un cunoscut om de televiziune, însă cariera ei ascunde şi numeroase antecedente în ale scrisului. În studenţie a fost, timp de trei ani, redactor-şef la revista Academiei de Studii Economice, iar în perioada pre-decembristă a avut multiple colaborări în presa vremii, la revistele Viaţa studenţească, Scânteia tineretului, Contemporanul, Urzica, şi a obţinut numeroase premii literare. După decembrie '89, deşi a fost aproape în totalitate absorbită de televiziune, a continuat să cocheteze cu scrisul. Dincolo de numeroase scenarii pentru filme documentare şi show-uri de televiziune, în 2004 publică, la Editura Niculescu, un volum pentru copii - Cele şapte păţanii ale lui Victoraş. În perioada 2008-2010, deţine o rubrică permanentă în ziarul Adevărul de duminică, intitulată "Destăinuiri". Din toamna anului 2011, acceptă propunerea omului de afaceri timişorean Georgică Cornu de a susţine o rubrică permanentă în săptămânalul acestuia, Mehedinţeanul. Începând din 2012 are o rubrică permanentă în ziarul Ring.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top