Națiunea Spam: din culisele criminalității informatice

Discount 28,54 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1971 ramase
SKU
BOK.0508

 Din culisele criminalității informatice

În Națiunea Spam, jurnalistul de investigație și expertul în securitate cibernetică Brian Krebs îi demască pe infractorii aflați la originea unora dintre cele mai ample campanii de spam care i-au vizat pe americani și conturile bancare ale acestora. 

Urmărind ascensiunea, căderea și alarmanta renaștere a mafiei digitale din spatele a două rețele de farmacii a căror existență se baza pe spam – și a nenumărați viruși, atacuri de phishing și malware – autorul ne propune prima lucrare definitorie privind spamul și riscurile pe care acesta le prezintă pentru utilizatorii de pretutindeni.

„În ciuda îngrijorării guvernelor, reacția factorilor de decizie la nivel înalt față de mecanismele organizaționale și tehnologice care alimentează epidemia de spam a fost apatică în cel mai fericit caz, iar, pe alocuri, practic inexistentă.

Deși avem de a face cu o amenințare capabilă să perturbe funcționarea infrastructurii unor țări întregi, să blocheze rețele de comunicații vitale, să intoxice populația prin răspândirea unor bunuri de consum contrafăcute și să stimuleze dezvoltarea unei economii ilegale, guvernele din întreaga lume n-au făcut mare lucru pentru a-și proteja cetățenii de aceste armate informatice invadatoare.” - Brian Krebs

Informaţii suplimentare
Autor Brian Krebs
Traducător Dan Drumur
Data apariției Mai 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 286
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-602-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Națiunea Spam: din culisele criminalității informatice
Rating-ul tău

KREBS, Brian

      BRIAN KREBS (n. 1972) este editorul blogului KrebsOnSecurity.com, dedicat informațiilor de ultimă oră și investigațiilor din lumea securității informatice. În 2013, acesta a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, „blogul care reprezintă cel mai bine industria securității informatice” de către juriul Conferinței RSA, cea mai mare reuniune mondială din acest domeniu. KrebsOnSecurity a primit, de asemenea, premiul pentru cel mai instructiv blog de securitate informatică în 2013 și 2014, iar în 2013 Krebs a fost inclus în Hall of Fame al autorilor de bloguri de specialitate, împreună cu expertul în securitate Bruce Schneier.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: