Industriile viitorului. Omul și evoluția economică în era digitală

Autor:

Alec Ross

Discount 29,70 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1955 ramase
SKU
BOK.0632

Omul și evoluția economică în era digitală

Bestseller The New York Times

Declarată cartea anului 2016 de The TriBeCa Film Festival și Disruptive Innovation Foundation

ALEC ROSS: „Cartea pe care părinții sau bunicii mei ar fi vrut să o citească în anii 1960 ar fi descris efectele pe care globalizarea urma să le aibă asupra întregii lumi. Cartea pe care îmi doresc s-o fi citit cu peste 20 de ani în urmă, când am terminat facultatea, mi-ar fi spus ce efecte aveau să producă internetul și digitalizarea asupra întregii lumi. În lucrarea de față sunt analizate domeniile care vor determina schimbări în economiile și societățile noastre în următorii 20 de ani. [...] Când vor fi mari, copiii noștri vor moșteni o lume care va arăta cu totul altfel decât cea în care trăim astăzi. Ne putem inspira din experiența inovatorilor prezentați în aceste pagini spre a ne pregăti atât noi, cât si copiii noștri pentru ceea ce ne așteaptă în viitor, pentru economia care se naște acum.”

„Cum ne putem pregăti în așa fel încât să reușim într-o lume a roboților, a globalizării și a piețelor dominate de tehnologia digitală? În aceasta importanta lucrare, Alec Ross vorbește despre ce anume trebuie să facem pentru a supraviețui și chiar pentru a prospera. Viitorul ne influențează deja existența, iar Ross ne demonstrează faptul că acesta poate fi mai degrabă captivant decât înfricoșator.” WALTER ISAACSON, autorul cărților Steve Jobs – biografia autorizată și Inovatorii

„Un ghid limpede, bine documentat, chiar și în probleme tehnice foarte complicate.” FINANCIAL TIMES

Informaţii suplimentare
Autor Alec Ross
Traducător Adina Ihora
Imprint Corint Future
Data apariției Septembrie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-755-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Industriile viitorului. Omul și evoluția economică în era digitală
Rating-ul tău

ROSS, Alec

    ALEC ROSS (n. 1971) este unul dintre cei mai importanți specialiști în inovație din SUA. A ocupat vreme de patru ani, în administrația Obama, funcția de consilier principal pentru inovație al secretarului de stat Hillary Clinton. Pentru activitatea desfășurată, a primit Distinguished Honor Award din partea Departamentului de Stat. Profesor invitat la King’s College din Londra, cercetător emerit la Universitatea „Johns Hopkins”, conferențiar la ONU, Universitatea Oxford, Harvard Law School și Stanford Business School, oferă consiliere investitorilor, corporațiilor și politicienilor de rang înalt.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: