Magie de doi bani (Femei din Cealalta Lume, cartea intai)

Discount 13,14 lei Preţ standard 21,90 lei
Numai 851 ramase
SKU
LED.565
Deştepte, sexy şi supranaturale: faceţi cunoştinţă cu femeile din Cealaltă Lume. Iar de vampiri, nici vorbă…

Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTA LUME

Deştepte, sexy şi supranaturale:
faceţi cunoştinţă cu femeile din Cealaltă Lume.

Iar de vampiri, nici vorbă…

Paige Winterbourne este o vrajitoare.
Dar nu se observă: nu are negi, nici pielea verde, si nici nu strâmbă cu drăgălăşenie din nas ori de câte ori face câte o vrajă. Nu, în majoritatea timpului, ea nu este altceva decât o fată obişnuită de douăzeci şi trei de ani: munceşte din greu, îşi face griji cu privire la siluetă, se întreabă dacă-şi va găsi vreodată un iubit.

OK, mai are şi o fiică adoptivă adolescentă, pe Savannah, care vrea să-şi trezească din morţi mama, o practicantă a magiei negre, şi care se pomeneşte vânată de un semi-demon cu puteri telekinetice şi de o Cabală atotputernică a vrăjitorilor. Dar, în afară de toate astea, Paige duce o viaţă cu adevărat banală. Asta până când vecinii află cine este ea în realitate şi se dezlănţuie iadul.

La propriu…

 

Un orăşel de provincie fermecător, personaje fascinante, un dialog intelligent şi un dram de umor; atracţia specială a acestei poveşti constă în integrarea perfectă a supranaturalului în lumea reală.
PUBLISHERSWEEKLY

Informaţii suplimentare
Autor Kelley Armstrong
Traducător Adrian Deliu
Copertă Hardcover
Nr. pagini 480
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-533-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Magie de doi bani (Femei din Cealalta Lume, cartea intai)
Rating-ul tău

Kelley Armstrong

ARMSTRONG, Kelley

KELLEY ARMSTRONG este autoarea seriei de succes Women of the Otherworld, devenit bestseller New York Times. Kelley istoriseste povesti inca dinainte de a invata sa scrie. Primele ei incercari asternute pe hartie s-au dovedit insa dezastruoase. Daca i se cerea sa scrie o poveste despre fetite si papusi, in istorisirea ei apareau in mod invariabil fete transformate in stafii si papusi malefice, spre groaza si disperarea profesorilor ei. Dar toate eforturile de a o convinge sa creeze povesti ,"normale" au esuat. Astazi, ea continua sa urzeasca povesti cu stafii si demoni si varcolaci, din locul special in care scrie, aflat in pivnita casei. INVOCAREA este primul roman pentru adolescenti scris de Kelley si totodata primul volum din seria Fortele Raului Absolut.Daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta serie, vizitati site-ul www.chloesaunders.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top