LITERATURA ROMANA. CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA A VI-A

Discount 12,68 lei Preţ standard 19,50 lei
Numai 648 ramase
SKU
EDU.041

AUXILIAR IN CONFORMITATE CU PROGRAMA SCOLARA IN VIGOARE APROBATA DE MECS
Bibliografie recomandată în cadrul Concursurilor Paşaport pentru Cultură

Lucrarea de faţă este concepută pentru a-i sprijini pe elevii din ciclul gimnazial în încercarea lor de a pătrunde tainele textului literar.

• Analize literare şi stilistice

• Compuneri descriptive şi narative

Şcoala are menirea de a pregăti omul pentru o realitate imprevizibilă, de aceea unul dintre obiectivele cel mai greu de atins în demersul didactic este acela de a-i dezvolta copilului acele abilităţi care să-l ajute în viitor să-şi selecteze singur cunoştinţele de care are nevoie, de a-i forma astfel o personalitate autonomă.

Lucrarea de faţă este concepută pentru a-i sprijini pe elevii din ciclul gimnazial în încercarea lor de a pătrunde tainele textului literar. În acest scop, autoarea, profesoară cu o îndelungată experienţă pedagogică, propune un suport extrem de util, conceput sub forma unui caiet de lucru. Atributul incontestabil al acestuia este accesibilitatea, datorită structurii şi varietăţii exerciţiilor astfel formulate încât să necesite răspunsuri adecvate, dar bazate pe creativitate şi originalitate.

Un plus de valoare al acestui caiet îl conferă multitudinea textelor-premisă şi datele despre autorii acestora care au menirea de a forma gustul pentru lectură şi a îmbogăţi bagajul de cunoştinţe al celor care îl vor utiliza.

Informaţii suplimentare
Autor Cristina Popa
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-93655-9-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:LITERATURA ROMANA. CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA A VI-A
Rating-ul tău

POPA, Cristina

CRISTINA POPA, doctor în filologie, profesor la Colegiul German „Goethe”. Este autoare de manuale şi auxiliare şcolare dintre care: Modele de analiză a textului literar (Editura Corint), Poetica romanului. Antologie (Editura Academiei Române)Limba şi literatura română. Autori canonici. Ghid de pregătire pentru teze şi bacalaureat (Editura Corint).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top