Limba și literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a

Discount 26,32 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1964 ramase
SKU
EDU.476

Caietul elevului pentru clasa a III-a este o completare a manualului Limba ș­i literatura română, clasa a III-a, declarat

câ­știgător la licitația organizată de Ministerul Educației în anul 2021.

Limba ș­i literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a este o completare a manualului Limba ș­i literatura română, clasa a III-a, declarat câ­știgător la licitația organizată de Ministerul Educației în anul 2021. În consecință, lucrarea este conformă cu programa ­școlară ­și este aliniată noilor cerințe ale educației.
Principiile didactice după care a fost elaborat acest caiet al elevului sunt centrate pe ideea dezvoltării exprimării, atât scrise, cât ș­i orale, pe exteriorizarea sentimentelor ș­i trăirilor, pe motivarea ideilor ­și argumentarea părerilor proprii.
Micii ș­colari sunt încurajați să se exprime liber în diferite situații de comunicare, să capete încredere în forțele proprii, să observe realitatea, dar ș­i să-­i dezvolte imaginația în funcție de personalitatea ș­i sensibilitatea fiecăruia.
Folosind acest caiet, elevii vor dobândi deprinderi de receptare a textului scris, de formulare a unor mesaje proprii, îmbogățindu-și vocabularul ­și utilizând resursele limbii în contexte variate de comunicare.

Informaţii suplimentare
Autor Corina Andrei
Balan Constanta
Daniela Enache
Imprint Corint Educaţional
Data apariției Septembrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 112
Format 20,5 x 26 cm
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Limba și literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a
Rating-ul tău

BĂLAN, Constanţa

Constanţa Bălan, profesor titular în învăţământul primar, grad didactic I, metodist ISMB, membru în grupurile de lucru de specialitate CNEE (creare, administrare, evaluare teste naţionale clasa a IV-a). Cu o vechime de 40 ani în învaţământul primar este iniţiator şi membru al echipelor de lucru din proiecte educative, autor de manuale şi auxiliare şcolare.

ANDREI, Corina

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială nr. 24 din București, autor de manuale școlare, de ghiduri metodologice și de auxiliare didactice, consilier în probleme de educație, inițiator și membru al echipelor de lucru pentru elaborarea de proiecte educative atât la nivel național, cât și internațional, organizator de concursuri de matematică, redactor al unei reviste internaționale de matematică.

ENACHE, Daniela

Daniela Enache, profesor învățământ primar, grad didactic I, inițiator și organizator de activități metodice, inspector învățământ primar I.S.M.B.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top