Limba și literatura română. Caietul elevului pentru clasa a V-a

Discount 14,24 lei Preţ standard 21,90 lei
Numai 1904 ramase
SKU
EDU.298

PACHETUL EDUCAȚIONAL este compus din:

- Manual (carte + CD)

- Caietul elevului

- Ghidul profesorului, accesibil gratuit la adresa http://pasaport-cultura.ro/resurse-gratuite-ghid-romana

De ce vă recomandăm cu căldură Limba și literatura română. Caietul elevului pentru clasa a V-a? În primul rând, deoarece este realizat de aceleași autoare care au scris și manualul de limba și literatura română pentru clasa a V-a propus de Editura Corint, manual în care le-au oferit atât elevilor, cât și profesorilor și părinților acestora o metodă modernă, interactivă de dobândire a tuturor informațiilor și competențelor cerute de noua programă. În al doilea rând, pentru că este un foarte util instrument de învățare care reușește să îl ajute pe elev să completeze și să aprofundeze conținuturile științifice predate în manual, dar care poate fi folosit și independent de acesta, de către toți elevii de clasa a V-a. În al treilea, dar nicidecum în ultimul, deoarece Caietul elevului... reușește să transforme învățarea într-una dintre cele mai plăcute și interesante activități, căci exercițiile și activitățile sale de învățare sunt însoțite de amuzante jocuri didactice. 

Informaţii suplimentare
Autor Ioana Revnic
Iolanda Iacob
Isabella Ionita
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Octombrie 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 80
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-139-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Limba și literatura română. Caietul elevului pentru clasa a V-a
Rating-ul tău

REVNIC, Ioana

Ioana Revnic - doctor în filologie, profesor gradul didactic I, Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu” din București (unitățile 1-4)

IACOB, Iolanda

Iolanda Iacob - doctor în filologie, profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Decebal” din Deva, metodist, inspector școlar ISJ Hunedoara (2005—2012) (unitățile 5-8)

IONITA, Isabella

Isabella Ioniță - doctorand în filologie, profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din Râmnicu-Vâlcea, metodist, inspector școlar ISJ Vâlcea (unitățile 9-12)

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top