În ghearele câinilor

Discount 27,23 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1984 ramase
SKU
BOK.0747

O dramă psihologică profundă și violentă, care se petrece în decorul sălbatic al Vestului american, ecranizată acum de Netflix într-un film multipremiat, în regia lui Jane Campion.

Oscar pentru cel mai bun regizor!
Globul de Aur pentru cel mai bun film dramatic!
Bafta pentru cel mai bun film!
Premiul Institutului american de film!
Critics 'Choice pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Situat în decorul întinderilor vaste din Vestul Statelor Unite, În ghearele câinilor este o poveste uimitoare despre tirania domestică, masculinitatea brutală și despre sfidarea cutremurătoare, spusă de una dintre cele mai puternice și distinctive voci din literatura americană. O dramă despre doi frați – unul, atrăgător, dar crud, și celălalt, blând și liniștit – și despre o femeie și fiul ei, a căror sosire în ferma de vite a celor doi spulberă o pace deja tensionată. De la primul paragraf șocant până la ultimul cuvânt al romanului, cititorul este fascinat de stilul lui Thomas Savage, precum și de cruzimea și înflăcărarea personajelor sale.

„Thomas Savage este un scriitor cu greutate... un romancier desăvârșit.” Jonathan Yardley, Washington Post Book World

„O evocare perfectă a epocii și a locurilor… Savage este un maestru al tehnicii narative.” Amanda Heller, Boston Globe

„Savage scrie ca tunetul și fulgerul… Unele cărți sunt ca straturile acvifere de sub deșert, care așteaptă răbdătoare și apar pe neașteptate ca izvoare, când avem mai mare nevoie de ele!” Susan Salter Reynolds, Los Angeles Times

În ghearele câinilor oferă atâtea motive de încântare, încât nu-i putem învinovăți pe cititori dacă nu observă de îndată că abordează și teme majore, ca dinamica familiei, dragostea în varietatea ei și etosul Vestului american. Pe scurt, În ghearele câinilor este o capodoperă.” Larry Watson, autorul romanelor Montana 1948 și Justice

Informaţii suplimentare
Autor Thomas Savage
Traducător Mihaela Doagă
Imprint Corint Fiction
Data apariției octombrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 320
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-013-4
new_isbn 9786060880134
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:În ghearele câinilor
Rating-ul tău

SAVAGE, Thomas

      Thomas Savage (1915–2003) a studiat scrierea creativă la University of Montana, a fost licențiat al Colby College în 1940, și în 1952 a obținut un masterat onorific. În decursul carierei sale literare de cinci decenii, a publicat treisprezece romane. Înainte de a se dedica exclusiv scrisului, a avut numeroase alte joburi: cowboy, ajutor de instalator, sudor, agent de asigurări și profesor de engleză – la Brandeis University și Vassar College, printre altele. În 1979, Savage a obținut o bursă Guggenheim. Ultimul său roman, The Corner of Rife and Pacific, a fost selectat de Publishers Weekly printre cele mai bune romane din 1988 și a câștigat premiul decernat de Pacific Northwest Booksellers Association.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: