Hai cu starea de bine în școală!

Discount 29,90 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1859 ramase
SKU
EDU.517

Un ghid pentru profesori, directori şi părinţi, cu soluții prac­tice care îi vor ajuta să aducă STAREA DE BINE în școala lor.

Un ghid pentru profesori, directori şi părinţi, cu soluții prac­tice care îi vor ajuta să aducă STAREA DE BINE în școala lor.

Prezentul ghid are la bază ideea că a aduce starea de bine într-o școală înseamnă a începe să o transformi, să o reinventezi, să pornești reforma din interior.

Autoarea consideră că, sub umbrela unui program care să vizeze starea de bine a elevilor și a profesorilor, școlile pot desfășura un proces de schimbare profundă, care să le plaseze pe traiectoria unei educații moderne, adaptate nevoilor și așteptărilor noilor generații de copii.

Cartea abordează conceptul de stare de bine din diverse perspective și oferă școlilor soluții practice pentru a dezvolta programe menite să contribuie la creșterea stării de bine a profesorilor, elevilor și părinților.

Informaţii suplimentare
Autor Anca Tîrcă
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 96
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-119-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Hai cu starea de bine în școală!
Rating-ul tău

TÎRCĂ, Anca

De peste 35 de ani, autoarea împletește experiența directă de practician în educație (a fost profesoară și directoare a unei școli  declarate de specialiști ca cea mai reformistă din România, în perioada 1997-2004) cu cea din domeniul dezvoltării resurselor umane, al analizei de politici educaționale și al implementării de proiecte.

Este absolventă a Universității din București și a unor cursuri și programe postuniversitare din SUA, Marea Britanie, Olanda, Slovenia, Italia, Cehia și Polonia, iar din 2004 lucrează ca freelancer specialist în educație, atât în România, cât și în străinătate, în calitate de team leader al unor echipe internaționale, key expert și consultant pentru diverse companii, instituții și organizații – Banca Mondială, WYG International UK, Ministerul Educației din Turcia, WYG Turkey, Centrul Educația 2000+, ECO Belgia, British Council, MEN, inspectorate școlare, școli private etc.

A dezvoltat numeroase programe de formare, curricula, studii și analize și a scris peste 20 de cărți despre educație.

La nivel internațional, a susținut cursuri de formare pentru profesori din Croația, Ucraina, Ungaria, Polonia și Turcia.

Este pasionată de educația modernă și autoare a blogului Despre educație – reforma la firul ierbii, o sursă de inspirație pentru profesorii carevor să aducă învățarea în secolul XXI, să se reinventeze pe ei înșiși, precumși școlile în care predau. Coordonează pro bono Programul Național Toată Școala Citește și Campania Școli Prietenoase și Creative.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: