Spune STOP stresului prenatal! Cum să dezvolţi potenţialul copilului tău

Discount 7,50 lei Preţ standard 24,90 lei
Numai 1992 ramase
SKU
BOK.0252

„UN GHID INDISPENSABIL PENTRU TOATE FEMEILE CARE VOR SĂ DEVINĂ MAME...ACTUAL, RELEVANT ȘI AUTORIZAT.” DR. DANIEL G. AMEN

Colecția Corint pentru părinți vă prezintă un nou volum perfect pentru lunile delicate ale sarcinii: Spune STOP stresului prenatal de Susan Andrews.

Sarcina este o perioadă delicată, iar ceea ce se întâmplă în corpul tău îți poate afecta copilul mulți ani după naștere. Există dovezi noi care susțin că prea mult stres acumulat în timpul sarcinii crește riscul ca micuții să dezvolte după naștere probleme emoționale, fizice și comportamentale, THDA ori să întâmpine dificultăți de învățare. De fapt, așa cum demonstrează cartea, reducerea stresului în perioada sarcinii poate fi considerată la fel de importantă pentru sănătatea fătului precum evitarea alcoolului sau a tutunului.

În această lucrare importantă – prima de acest gen – neuropsihologul Susan Andrews oferă instrumente eficiente și soluții ușor de aplicat care ajută femeile însărcinate de pretutindeni să-și țină sub control nivelul de stres:

„Autoarea descrie o problemă globală – impactul stresului asupra femeii însărcinate și a fătului. Apoi creează un instrument de măsurare a nivelului de stres și oferă strategii universale de reducere a acestuia, aplicabile oricui, nu doar femeilor însărcinate. Cartea ei oferă tuturor un punct de plecare în reducerea stresului.”

DR. BILLIE M. THOMAS

Informaţii suplimentare
Autor Susan Andrews
Traducător Alina Gabriela Rudeanu
Data apariției Septembrie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 224
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-047-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Spune STOP stresului prenatal! Cum să dezvolţi potenţialul copilului tău
Rating-ul tău

ANDREWS, Susan

      Dr.SUSAN ANDREWS este un neuropsiholog dedicat, al cărui scop profesional este să ajute copiii şi părinţii la îmbunătăţirea calităţii vieţii. De-a lungul carierei sale, a contribuit la crearea celui mai longeviv studiu de cercetare a educaţiei copiilor în familiile sărace din Statele Unite (este vorba despre Head Start, studiu care s-a desfăşurat între anii 1965 şi 2015). De asemenea, s-a implicat în reabilitarea multor spitale şi încă lucrează cu copii şi adulţi care au suferit accidente cerebrale sau care se confruntă cu probleme de dezvoltare, cum ar fi dificultăţi de vorbire, THDA, anxietate şi autism.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top