Gramatica limbii engleze

Discount 46,48 lei Preţ standard 71,50 lei
Numai 1973 ramase
SKU
EDU.021
Insusirea limbii engleze cu ajutorul unei gramatici traditionale este o conditie sine qua non pentru formarea unei baze solide de cunostinte.

Insusirea limbii engleze cu ajutorul unei gramatici traditionale este o conditie sine qua non pentru formarea unei baze solide de cunostinte. Cuprinzand elementele fundamentale ale foneticii si morfosintaxei limbii engleze, gramatica de fata - inedita prin structura - reprezinta un instrument de lucru esential pentru o intelegere corecta si o exprimare autentica in limba engleza contemporana, cu toate subtilitatile ei.

Explicatiile sunt clare si accesibile, iar exemplele oferite se bazeaza pe structurile gramaticale concise, tipice limbii engleze. Prin exercitiile care urmeaza fiecarui capitol - concepute gradat ca dificultate si incluzand vocabular colocvial si de specialitate (economic, juridic, medical etc.), reluat in contexte diferite - se realizeaza un feedback constructiv, care face ca aceasta gramatica sa se constituie intr-o cheie pentru intelegere si comunicare in limba engleza.

Informaţii suplimentare
Autor Ioana Maria Turai
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției August 2015
Copertă Softcover
Nr. pagini 576
Format 13 x 20 cm
ISBN 9789731352213
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Gramatica limbii engleze
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: