Felix, asta-i culmea!

Discount 22,88 lei Preţ standard 30,50 lei
Numai 1913 ramase
SKU
JUN.1104

Romanul este conceput ca o serie de povești și întâmplări haioase, sută la sută bazate pe poante sau peripeții reale.

FELIX, ASTA-I CULMEA! îl are în miezul poveştii pe un puşti deştept şi cu multă imaginaţie, care alături de prietenii lui, va închipui o succesiune de farse care de care mai amuzante şi trăsnite, desigur însufleţit de cele mai bune intenţii.

Romanul este conceput ca o serie de povești și întâmplări haioase, sută la sută bazate pe poante sau peripeții reale.

FELIX, ASTA-I CULMEA! - Nu încercaţi asta acasă!, primul volum din serie, constituie o confesiune umoristică, scrisă și desenată pentru copii, dar și pentru oamenii mari care încă se simt copii!

Informaţii suplimentare
Autor Răzvan „Franco” Nițoi
Imprint Corint Junior
Data apariției mai 2017
Copertă Hardcover
Nr. pagini 208
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-751-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Felix, asta-i culmea!
Rating-ul tău

 NIȚOI, Răzvan

       Răzvan „Franco” Nițoi s-a născut în 1971, la Ploiești. Pe atunci îl chema doar Răzvan… Și Alexandru, ca pe bunicul lui, de la care a moștenit marele apetit pentru glume, farse și năzdrăvănii. Pseudonimul „Franco” a apărut mult mai târziu, în armată, și l-a însoțit de atunci peste tot. Anii de școală au adus primele semne că avea înclinație către comedie. Profesoara de limba română nu a putut niciodată să priceapă de ce toate compunerile lui, indiferent de temă - chiar și cele patriotice -, erau veșnic populate de extratereștri, câini vorbitori și pistolari din vestul sălbatic. Iar colegii și-l amintesc mai mult ca sigur ca… măscăriciul clasei.

În liceu, a preferat întotdeauna să înlocuiască lecturile obligatorii din Minulescu și Sadoveanu cu altele, care i se păreau mult mai captivante… Jerome K. Jerome, Vlad Mușatescu, P.G. Wodehouse erau autorii săi preferați și inspirație pentru mai târziu. Animalul său de companie era în acei ani un motan (pe care îl scotea la plimbare în parc cu lesa)… mult mai normal decât animalele de companie pe care le avea în generală, de regulă broaște și insecte, pe care părinții le descopereau uimiți prin sertarele biroului.

Perioada studenției (la Arhitectură, între 1990 și 1996) a fost cea care a condensat cea mai mare parte a farselor și glumelor care au servit ca inspirație pentru acest volum. Împreună cu cel mai bun prieten - „Shogun” - a pus la cale zeci de șotii, spre disperarea celor din jur.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top