Diavolul: Capcana amintirilor (vol.4 din seria Anchetele lui Audrey Rose)

Discount 39,33 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1892 ramase
SKU
BOK.0742

Audrey Rose Wadsworth și Thomas Cresswell se trezesc în mijlocul unui diabolic joc de-a șoarecele și pisica inițiat de un genial criminal în serie care a pus pe jar Expoziția Mondială de la Chicago.

Bestseller New York Times

Audrey Rose Wadsworth și Thomas Cresswell se trezesc în mijlocul unui diabolic joc de-a șoarecele și pisica, fiind siliți să se afle mereu cu un pas înaintea unui genial criminal în serie. Altfel, povestea lor de dragoste va fi curmată de o tragedie de nedescris. Cei doi tineri au ajuns în sfârșit în America, un tărâm îndrăzneț și plin de contradicții, atât de diferit de străzile elegante din Londra. Se pare însă că orașul Chicago își ascunde bine secretele întunecate. Când Audrey Rose și Thomas participă la spectaculoasa Expoziție Mondială, află povești tulburătoare despre femei dispărute și crime nerezolvate. Hotărâți să ajute, cei doi își încep investigațiile, care îi vor duce în fața unui diabolic de inteligent criminal în serie. Însă una e să îl identifice, și alta să îl prindă în capcană. Vor reuși Audrey Rose și Thomas să dea de capăt acestui mister – împreună și îndrăgostiți – sau norocul îi va părăsi chiar înainte ca monstrul din Chicago să dea lovitura finală?

„Kerri Maniscalco combină din nou aventura, romantismul, crimele și manierele victoriene într-un cocktail îmbătător și oferă un final captivant poveștii tinerei și ambițioasei studente la medicină legală.” PURSUITMAG. COM

„Mai puține crime și mistere, dar mult mai multă suferință în dragoste!” Under the Covers

„Autoarea găsește echilibrul perfect între a duce povestea într-o direcție inedită, neașteptată, și recuperarea unor episoade din trecut, lucru pe care puțini scriitori reușesc să îl facă în romanele care încheie o serie.” Hypable

Informaţii suplimentare
Autor Kerri Maniscalco
Traducător Oana Stănescu
Imprint Leda Edge
Serie Anchetele lui Audrey Rose
Copertă Softcover
Nr. pagini 528
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-95191-6-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Diavolul: Capcana amintirilor (vol.4 din seria Anchetele lui Audrey Rose)
Rating-ul tău

MANISCALCO, Kerri

     Kerri Maniscalco a crescut într-un orășel din afară New Yorkului, unde iubirea ei pentru artă a fost încurajată încă de la cea mai fragedă vârstă. În timpul ei liber, citește tot ce-i pică în mână, gătește diferite feluri de mâncare alături de familia și de prietenii ei și bea mult prea mult ceai în timp ce discută probleme delicate ale vieții cu pisicile ei. Jack Spintecătorul. Crimele din Whitechapel (seria Anchetele lui Audrey Rose) este romanul ei de debut și îmbină iubirea ei pentru criminalistică și pentru misterele istoriei.

Kerri Maniscalco a fost descoperită de celebrul James Patterson, care i-a ales cartea (cea cu Jack Spintecătorul) pentru a fi primul roman publicat de noua lui editură dedicată tinerilor, JIMMY Patterson Books.

Romanele ei figurează în clasamentele New York Times şi USA Today al celor mai bine vândute cărţi!

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top