miniDICŢIONAR german-român, român-german

Discount 26,98 lei Preţ standard 41,50 lei
SKU
EDU.251
Peste 35 000 de cuvinte Circa 55 000 de sensuri în contexte situaţionale Ghid de pronunţare Neologisme, termeni tehnici, expresii ale limbajului colocvial Ortografia în conformitate cu normele actuale   Minighid de conversaţie

Seria de minidictionare bilingve aparuta recent la Editura Corint, - Minidictionar englez-roman, roman-englez, Minidictionar francez-roman, roman-francez, Minidictionar german-roman, roman-german, Minidictionar spaniol-roman, roman-spaniol, Minidictionar italian-roman, roman-italian - este o premiera pe piata romaneasca. Le fac unice formatul poche (7,5 x10,5 cm) si copertile din material plastic.

 

Desi mici ca format, dictionarele sunt bogate in continut: cuprind circa 35000 de cuvinte-intrari, peste 55000 de sensuri, cuvintele din fondul principal lexical al limbii respective, termeni tehnici si ai limbajului colocvial.

O schema de utilizare a dictionarului, transcrierea fonetica in cazul celui englez, un ghid cu principalele reguli de pronuntie, precum si un minighid de conversatie pe teme uzuale intregesc corpusul fiecaruia dintre cele cinci dictionare, conferindu-le calitatile de a fi practice, accesibile si... rezistente.

Informaţii suplimentare
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Martie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 880
Format 7,5 x 10,5 cm
ISBN 978-606-782-026-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:miniDICŢIONAR german-român, român-german
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top