Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți (vol.1)

Discount 30,20 lei Preţ standard 54,90 lei
Numai 1947 ramase
SKU
BOK.0585

Daca ai savurat thrillere precum Asta e povestea noastra sau Majoretele, Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți este romanul potrivit pentru tine!

Toți locuitorii din Little Kilton știu povestea.

Frumoasă și populară printre colegii de liceu, Andie Bell a fost ucisă de iubitul ei, Sal Singh, care, mai apoi, cuprins de remușcări, și-a luat viața. Cinci ani mai târziu, tragedia încă îi bântuie pe locuitorii liniștitului orășel britanic. Prietena din copilărie a presupusului criminal, Pip nu poate scăpa de sentimentul obsedant că lucrurile nu s-au petrecut chiar așa cum vorbește lumea. Adolescenta se transformă într-un veritabil detectiv particular și încearcă să afle adevărul. Perseverentă și atentă la detalii, Pip ajunge să descopere o serie de secrete întunecate care demonstrează fără putință de tăgadă că Sal a fost învinuit pe nedrept. Cineva însa nu e deloc încântat de întorsătura pe care au luat-o lucrurile, iar viața lui Pip este în pericol.

Informaţii suplimentare
Autor Holly Jackson
Traducător Daniel‑Silviu Bivol
Imprint Leda Edge
Serie Crima perfectă
Data apariției Februarie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 448
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-726-8
new_isbn 9786067937268
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți (vol.1)
Rating-ul tău

JACKSON, Holly

      HOLLY JACKSON a început să inventeze povești la o vârsta fragedă și a scris primul său roman la doar 15 ani. Adoră cărțile, jocurile pe calculator și documentarele polițiste care îi permit să își pună la încercare calitățile de detectiv particular. Locuiește în capitala Marii Britanii, iar distracția ei preferată este depistarea greșelilor de ortografie de pe indicatoarele rutiere.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: