Charles, Camilla și Diana. Dragoste și tragedie în Casa de Windsor

Rating:
64 % of 100
Discount 39,54 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 1966 ramase
SKU
BOK.0913

Povestea relației dintre prințul Charles și actuala soție, Camilla Parker Bowles, precum și a căsătoriei anterioare a acestuia cu Diana Spencer.

Ascultă audiobook pe Voxa.ro

Renumitul scriitor francez Jean des Cars revine în atenția cititorilor cu o carte-eveniment, prin intermediul căreia pătrundem în culisele celei mai cunoscute case regale.

În această poveste precum un scenariu dintr-un film, „prințesa inimilorˮ, Diana, s-a văzut prinsă în capcana unui mariaj eșuat și a jucat rolul victimei nefericite. Însă, așa cum vom descoperi pe parcursul lecturii, adevărul nu este întotdeauna atât de simplu!

Charles, Camilla și Diana constituie o amplă și spectaculoasă investigație despre pasiune, îndoială, suferință, peseverență, scandal și tragedie, fiind totodată și o introducere pentru un nou capitol în istoria monarhiei britanice, domnia regelui Charles al III-lea.

O amplă și spectaculoasă investigație, care îi va surprinde pe cititori.

Informaţii suplimentare
Autor

Jean des Cars

Imprint Corint Istorie
Data apariției Aprilie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 336
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-191-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Charles, Camilla și Diana. Dragoste și tragedie în Casa de Windsor
Rating-ul tău

Cars Jean Des

DES CARS, Jean

JEAN DES CARS (n. 1943) este un cunoscut jurnalist francez care a semnat articole în mari cotidiene precumParis Match şi le Figaro. Reputat specialist în istoria marilor familii ale aristocraţiei europene, cu deosebire a familiilor Habsburg şi Grimaldi, este autor al mai multor cărţi foarte apreciate de marele public, printre care se numără: Eugénie, la dernière impératrice, Perrin, 1997; Louis II de Bavière, Perrin, 1998; Sissi, impératrice d'Autriche, Perrin, 1999; Inoubliable Grace de Monaco, Éditions du Rocher, 1999, La saga des Habsbourg. Du Saint Empire à l'union européenne, Perrin, 2010 şi La saga des Windsor, Perrin, 2011. Din 2011 este cavaler al Ordinului Grimaldi, acordat persoanelor care au contribuit la creşterea prestigiului principatului.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top