Blestemul mării

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1839 ramase
SKU
BOK.0502

Un oraș ascuns în ceață. O fată cu multe secrete. Un port în care moartea lovește fără greș.

Bestseller New York Times

Cu două sute de ani în urmă, trei surori au fost condamnate la moarte pentru vrăjitorie. Cu pietre legate de glezne, fetele au fost aruncate în ocean și lăsate să se înece. Acum, în fiecare vară, Marguerite, Aurora și Hazel Swan se întorc în oraș și ucid fără milă. An de an, trei băieți își găsesc pieirea în adâncuri, atrași de farmecul răvășitor al misterioaselor surori.

Penny Talbot locuiește împreună cu mama ei pe o insulă din apropiere de Sparrow și are în grijă bătrânul far. În mod surprinzător, adolescenta cuminte și retrasă știe o mulțime de lucruri despre năpasta care s-a abătut asupra micii așezari în urmă cu două secole și a descoperit chiar și metoda prin care Marguerite, Aurora și Hazel pot fi oprite.

Totul se complică atunci când în orașul blestemat sosește ca din întâmplare Bo Carter, un tânar fermecător, dar plin de secrete, pe care însă nu e gata să le dezvăluie. Încetul cu încetul, băiatul va cădea în mrejele surorilor Swan, iar Penny va fi silită să facă o alegere cumplită: să se salveze sau să îl salveze pe Bo?

„Cititorii se vor cufunda cu plăcere în această carte de atmosferă minunat meșteșugită.”  Kirkus Reviews

Informaţii suplimentare
Autor Shea Ernshaw
Traducător Iordana Ferenț și Ștefan Ferenț
Data apariției mai 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 320
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-599-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Blestemul mării
Rating-ul tău

ERNSHAW, Shea

      SHEA ERNSHAW a început să scrie povești încă din copilărie, când umplea carnete întregi cu istorioare despre cai magici și zâne.

Asemenea personajului principal din romanul ei de debut, Blestemul mării, autoarea locuiește într-un orășel din Oregon alături de două pisici pline de personalitate. Ea lucrează pentru o companie de producție cinematografică și își dedică tot timpul liber cititului și scrisului.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: