BERLIN. Lupii din Brandenburg (vol.4 din seria Berlin)

Discount 10,50 lei Preţ standard 34,90 lei
Numai 1908 ramase
SKU
JUN.1111

Al patrulea volum din seria Berlin, Lupii din Brandenburg, se anunță în același timp înfiorător și dătător de speranță...

Decembrie 1978: un grup de siluete misterioase, înveșmântate în salopete albe, au răpit-o pe Nina. Porniți în căutarea ei, Jakob, Christa și prietenii lor trebuie să treacă dincolo de granițele Berlinului și să se aventureze în pădurile înghețate din Brandenburg. Al patrulea volum din seria Berlin, Lupii din Brandenburg, se anunță în același timp înfiorător și dătător de speranță...

Urletele veneau din toate părțile, și, de fiecare data când schimbau direcția, încercând să se îndepărteze, se auzeau din ce în ce mai tare, acolo unde o clipă mai devreme, erau doar întunericul și răsuflarea pădurii. Părea că lupii se jucau cu ei, că îi urmăreau, dar că nu aveau cu adevărat intenția să îi atace. Poate că așteptau momentul potrivit să se dezlănțuie.

Informaţii suplimentare
Autor Fabio Geda
Marco Magnone
Traducător GEANINA TIVDA
Imprint Corint Junior
Data apariției Mai 2017
Copertă Hardcover
Nr. pagini 224
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-752-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:BERLIN. Lupii din Brandenburg (vol.4 din seria Berlin)
Rating-ul tău

GEDA, Fabio

      Născut în 1972 la Torino, Fabio Geda este un romancier italian care lucrează cu copiii cu dizabilităţi. El colaborează cu mai multe ziare şi reviste italiene şi predă cursuri de scriere creativă la cea mai faimoasă şcoală italiană de literatură (Scuola Holden din Torino). Cartea Nel mare ci sono i coccodrilli (În mare sunt crocodili) a reprezentat un succes internaţional, fiind tradusă în peste 30 de ţări.

                                                   MAGNONE, Marco

    Născut la Asti în 1981, Marco Magnone predă cursuri de design la IED (European Institute of Design) şi a colaborat, în calitate de redactor, cu mai multe edituri şi publicaţii din Italia. Este autorul mai multor romane grafice şi jurnale de călătorie, cum ar fi Bim Bum Berlin, un documentar romanţat despre capitala Germaniei, unde a trăit între 2005 şi 2006.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top