CRISTIAN PRESURĂ (coordonator) – doctor în fizică (doctorat obținut la Universitatea Groningen, Olanda). A lucrat la Institutul de Fizică Atomică, apoi a devenit cercetător la compania Philips, Olanda.  Autor a numeroase lucrări publicate în reviste de specialitate (Physical Review B, Physical Review Letters și Science), a unor cărți și brevete de invenție. Are o activitate intensă de popularizare a științei în limba română, scriind articole pentru ziare, reviste și televiziune. 

DANIELA BERCHEZ – profesor gradul didactic I la Colegiul Național „Emanuil Gojdu″ din Oradea, formator „Fizica Altfel″, coordonator județean al grupului de sprijin pentru profesori – în cadrul programului  „Fizica Altfel″, formator Centrul de pregătire profesori Oradea – în cadrul programului Samsung Ecosystem for Education Development (SEED), coautor de lucrări dedicate profesorilor.

KÁROLY BOGDAN – profesor gradul didactic I la Liceul Teoretic „Ady Endre” din Oradea, coordonatorul Centrului de Excelență – Fizică din Oradea și inițiatorul Concursului Regional de Fizică și Inventică „Irenaeus”.

PETRONELA ANGELA IOJA – profesor gradul didactic I la Colegiul Național „Vasile Goldiș” din Arad, metodist, membră a Consiliului Consultativ al profesorilor de fizică, formator național și formator CRED, coautor de auxiliare didactice și ghiduri metodologice avizate ME, autor de RED-uri, membră în comisii de organizare a concursurilor și olimpiadelor școlare.

ANETA MIHALCSIK – profesor gradul didactic I la Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” din Arad, coordonator județean al grupului de sprijin pentru profesori – în cadrul programului „Fizica Altfel”, formator, autor de auxiliare și programe școlare, coautor al manualului de Științe ale naturii pentru clasa a IV-a, responsabil de Cerc Pedagogic și membră în comisii de organizare a concursurilor și olimpiadelor școlare.

Filter Products By
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagină
Setati ascendent
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagină
Setati ascendent
Back to Top