Autoboyografie. O poveste despre noi

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1980 ramase
SKU
BOK.0703

Doi adolescenți se îndrăgostesc în timpul cursului de scriere creativă din liceu. 

Unul provine dintr-o familie cu vederi largi, celălalt, dintr-o comunitate religioasă conservatoare!

O iubire imposibilă într-o comunitate care nu a fost învățată să accepte o poveste altfel.

Romanul Autoboyografie a fost nominalizat la prestigioase premii literare, printre care Goodreads Choice Best Young Adult Fiction 2017, Audible Best of the Year, ALA Rainbow List, 30th Annual Lambda Literary Award.

Doi adolescenți se îndrăgostesc în timpul cursului de scriere creativă din liceu. Unul provine dintr-o familie cu vederi largi, celălalt, dintr-o comunitate religioasă conservatoare!

Cu trei ani în urmă, familia lui Tanner Scott s-a mutat din California în Utah, o mișcare care l-a determinat pe adolescentul dezorientat să își ascundă adevărata orientare sexuală. Ajuns în ultimul semestru de liceu, băiatul plănuiește să treacă prin ultimele cursuri fără cine știe ce bătăi de cap, iar apoi să facă marele salt spre libertate, părăsind orășelul în care se simte prins ca-ntr-o capcană.

Atunci când Autumn, cea mai bună prietenă a lui, îl provoacă să se înscrie la Seminar – cursul la care elevii trebuie să scrie o carte în doar patru luni –, Tanner nu poate rezista tentației.

Să scrii o carte în patru luni pare simplu, crede el, însă observă cu năduf că  patru luni înseamnă, totuși, o eternitate. De cât timp, însă, are nevoie Tanner să se îndrăgostească? Din câte se pare, o secundă îi e mai mult decât suficient pentru a-l remarca pe Sebastian Brother, un fost elev al școlii care a reușit să vândă unei mari edituri romanul scris în timpul cursului și care acum este mentor pentru liceenii interesați de literatură. Singura problemă în calea fericirii lui Tanner ar fi că Sebastian este mormon și urmează să plece într-o misiune de evanghelizare timp de doi ani.

„Un roman emoționant și plin de speranță! Lauren abordează teme precum religia, identitatea, sexualitatea, țesând cu măiestrie în pânza romanului proiectul literar al lui Tanner, pasiunea lui fulgerătoare pentru Sebastian, dar și frământările interioare ale personajelor atunci când sentimentele tânărului mormon intră în conflict cu așteptările pe care biserica le are de la el.ˮ Publishers Weekly

 „Dulce și devastator ca prima dragoste, Autoboyografie este o capodoperă. Explorarea identității, a credinței și ce înseamnă să îți deschizi cu adevărat sufletul sunt tratate cu delicatețe și umor, astfel încât vei simți nevoia să dai pagină după pagină. Ador cartea asta!ˮ  Kiersten White, autoarea seriei Saga cuceritorului 

„Christina Lauren reușește să ilustreze cu talent speranța pe care o aduce cu sine iubirea, dar și incertitudinile care apar atunci când te îndrăgostești în cadrul unei comunități care nu a fost învățată să accepte o poveste altfel.ˮ  Teen Vogue

„Lauren izbândește în a aborda un subiect delicat cu simplitate și compasiuneˮ Booklist

„Această poveste complexă și plină de sensibilitate este nu doar despre găsirea iubirii, ci și despre puterea de a-ți găsi identitatea și a te accepta așa cum ești. Amuzantă și credibilă. Cititorii se vor bucura să asiste la călătoria lui Tanner pentru a-și găsi vocea.” Bulletin of the Center for Children's Books

 

Informaţii suplimentare
Autor Christina Lauren
Traducător Alexandru Macovescu
Imprint Leda Edge
Data apariției Mai 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-951-912-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Autoboyografie. O poveste despre noi
Rating-ul tău

LAUREN, Christina

     Christina Lauren este pseudonimul literar combinat a două prietene, Christina Hobbs și Lauren Billings, autoarele a mai multe bestselleruri New York Times și USA TODAY, printre care seriile Beautiful și Wild, dar și romanele Dating You / Hating You, Love and Other Words, Roomies, Josh and Hazel’s Guide to Not Dating, My Favorite Half-Night Stand și The Unhoneymooners.

Cărțile lor au fost traduse în peste 30 de limbi.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: