Anatomia și fiziologia omului. Teste pregătitoare

Discount 22,50 lei Preţ standard 24,90 lei
SKU
EDU.363

TESTE PREGĂTITOARE pentru olimpiade, concursuri școlare și admiterea în învățământul superior

Volumul Anatomia și fiziologia omului. Teste pregătitoare pentru olimpiade, concursuri școlare și admiterea în învățământul superior, elaborat de doamnele profesoare Mariana Mihai, Zenovia Olaru și Mariana Tănasie, își propune să ofere elevilor și cadrelor didactice un număr mare de itemi care să contribuie la aprofundarea corectă a disciplinei Biologie predate la clasa a XI-a. Cele 540 de teste bazate pe tehnica răspunsurilor multiple pot fi folosite cu succes în toate formele de evaluare a elevilor. În prezent există foarte puține astfel de lucrări auxiliare adecvate, absolut necesare cadrelor didactice și elevilor care doresc să facă performanță. Prin urmare, culegerea de față vine în sprijinul atât al elevilor care se pregătesc pentru olimpiade și concursuri școlare, precum și pentru admiterea la facultățile de medicină, cât și al profesorilor care predau Biologia în liceele teoretice.

Recomand cu căldură utilizarea acestei culegeri, deoarece sunt sigur că va fi de un real folos atât elevilor, cât și profesorilor de biologie.

Acad. OCTAVIAN POPESCU

Informaţii suplimentare
Autor Mariana Mihai
Nela-Zenovia Olaru
Mariana Tănăsie
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 128
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-793-648-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Anatomia și fiziologia omului. Teste pregătitoare
Rating-ul tău

MIHAI, Mariana

MIHAI MARIANA, profesor de biologie gradul didactic I la Colegiul Naional „Radu Greceanu” − Slatina, membru al Comisiei Centrale a Olimpiadei de Biologie din 2015 pâna în prezent, membru al Comisiei Centrale a Olimpiadei de Științe pentru Juniori în 2016, inițiator și coordonator al Proiectului de Parteneriat Educațional Medicii de mâine − concurs regional aflat în calendarul MEN în lista concursurilor de specialitate, metodist.

OLARU, Nela-Zenovia

OLARU NELA ZENOVIA, profesor de biologie gradul didactic I la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” – Caracal, colaborator al concursului regional Medicii de mâine.

TĂNĂSIE, Mariana

TĂNASIE MARIANA, profesor de biologie gradul didactic I la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” – Balș, profesor la Centrul Județean de Excelență Olt, colaborator al concursului regional Medicii de mâine, colaborator extern în evaluare și acreditare ARACIP, membru al Corpului de Experți în Management Educațional din 2012, metodist.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: