Anatomia și fiziologia omului. Compendiu

Discount 57,14 lei Preţ standard 87,90 lei
Numai 1916 ramase
SKU
EDU.526

            Realizat de un colectiv de autori alcătuit din cadre didactice care predau sau au predat anatomia și fiziologia omului în cadrul Universității de Medicină și Farmacie„ Carol Davila” din București, acest compendiu este conceput ca o prezentare sintetică a cunoștințelor pe care trebuie să le acumuleze cel ce dorește să se pregătească serios și să se perfecționeze într-unul dintre domeniile complexe și de mare interes ale biologiei.

ediția a III-a adăugită

Realizat de un colectiv de autori alcătuit din cadre didactice care predau sau au predat anatomia și fiziologia omului în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, acest compendiu este conceput ca o prezentare sintetică a cunoștințelor pe care trebuie să le acumuleze cel care dorește să se pregătească temeinic și să se perfecționeze într-unul dintre domeniile complexe și de mare interes ale biologiei.

Valorificându-și experiența științifică și didactică acumulată de-a lungul anilor, cei care au colaborat la elaborarea și pregătirea acestui volum și-au propus să pună la îndemâna diverselor categorii de cititori cărora li se adresează un instrument de lucru util în aprofundarea cunoștințelor și a datelor acumulate anterior, oferindu-le un punct de sprijin atât de necesar pentru desăvârșirea pregătirii lor profesionale.

Dintre disciplinele medicinei, anatomia este strâns legată de imagistică. Din acest motiv, autorii au considerat că este oportun să introducă și capitolele de topografie toraco-pleuro-pericardică și de imagistică.

Noțiunile de topografie și de imagistică sunt prezentate într-o formă didactică clară, ușor accesibilă atât pentru studenții la medicină, cât și pentru elevi.

Autorii au urmărit coroborarea datelor anatomoclinice cu cele de imagistică, dovedind în acest fel caracterul interdisciplinar.

 

Lucrare esențială pentru:

  • elevii liceelor cu profil teoretic și ai școlilor sanitare postliceale;
  • candidații la examenele de admitere la facultățile de medicină;
  • studenții facultăților de profil;
  • asistenții medicali și medicii stagiari.
Informaţii suplimentare
Autor

Cezar Th.Niculescu
Bogdan Voiculescu
Cristian Nita
Radu Cârmaciu
Carmen Sălăvăstru
Catalina Ciornei
Alexandru Laurențiu State
Constanța-Alice Ștefănescu

Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Februarie 2023
Copertă Hardcover
Nr. pagini 480
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-088-154-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Anatomia și fiziologia omului. Compendiu
Rating-ul tău

SĂLĂVĂSTRU, Carmen

dr. CARMEN SĂLĂVĂSTRU, asist. univ. Catedra de fiziologie ”N.C.Paulescu”, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, București

VOICULESCU, Bogdan

dr. BOGDAN VOICULESCU, conferențiar univ., Catedra de anatomie și embriologie, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, București

NICULESCU, Cezar

prof. univ. dr. CEZAR TH. NICULESCU, fost șef al Catedrei de anatomie și embriologie, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, București

CÂRMACIU, Radu

prof. univ. dr. RADU CÂRMACIU, fost membru al Academiei de Științe Medicale, fost șef al Catedrei de fiziologie ”N.C.Paulescu”, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, București

Medic rezident Radiologie-Imagistică Medicală,

Spitalul Clinic de Urgență București

Medic rezident Radiologie-Imagistică Medicală,
Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top