Aleșii

Discount 46,48 lei Preţ standard 71,50 lei
Numai 1943 ramase
SKU
BOK.0675

„O poveste grandios închipuită și întortocheată, care te poartă prin labirinturile magiei și al războiului până în adâncul inimii.”

Cu cincisprezece ani în urmă, în apropiere de Chicago, cinci adolescenți obișnuiți au fost aleși printr-o profeție să învingă o forță malefică nemaiîntâlnită, numită Întunecatul, care a aruncat în haos întreaga Americă de Nord, distrugând sute de orașe și curmând mii de vieți. „Aleșii”, așa cum li se spunea tinerilor, au făcut tot ce-au putut pentru a o birui.

După incredibila victorie asupra Întunecatului, viețile tuturor s-au întors la normal… mai puțin ale celor cinci eroi. Însă ce înseamnă asta atunci când te bucuri de celebritate, singura ta educație e în magie distrugătoare și ți-ai împlinit unicul țel pe care l-ai avut vreodată?

Dintre cei cinci adolescenți temerari, lui Sloane pare să îi fie cel mai greu să se adapteze la vremurile de pace. Toți cei dragi dau vina pentru asta pe tulburarea de stres posttraumatic, poate și pe temperamentul ei exploziv, dar, în realitate, fata are o mulțime de secrete – secrete care o țin prinsă în mrejele trecutului și o îndepărtează de singurele patru persoane din lume care o înțeleg.

La împlinirea a zece ani de la marea victorie împotriva Întunecatului, se întâmplă însă ceva neprevăzut: unul dintre Aleși moare. Când se întâlnesc la înmormântare, prietenii lui descoperă că țelul suprem al fostului dușman era cu totul altul…

Iar de data aceasta, lupta e mai grea decât și-ar fi putut închipui Sloane.

 

„O combinație uimitoare de thriller, fantasy și SF, așa cum nu am mai citit până acum.” BLAKE CROUCH, autorul seriei „Wayward Pines”

„ALEȘII de Veronica Roth este leacul pentru toate narațiunile cu un singur salvator suprem. Acest roman întunecat și complex mi-a zguduit inima și mi-a lăsat sentimentul că salvarea lumii este o ocupație fără sfârșit. Magia creată de Roth este la fel de uimitoare și de fascinantă ca personajele sale, iar povestea ei te ține cu sufletul la gură până la ultima pagină. Vă veți schimba pentru totdeauna părerea despre eroii fantasy.” CHARLIE JANE ANDERS, autoare laureată a premiului Nebula pentru romanul Toate păsările din cer

„O poveste grandioasă și întortocheată, care te poartă prin labirintul magiei și al războiului și îți ajunge direct la suflet.” DIANA GABALDON

„Roth a devenit cunoscută scriind bestselleruri de acțiune și aventuri pentru adolescenți, precum seria divergent, așadar, e de la sine înțeles că poate deconstrui cu dexteritate aceste figuri de stil pentru publicul adult. Povestea înglobează destulă magie și acțiune pentru a crea o intrigă viguroasă, dar mult mai impresionante sunt studiile de personaj, deoarece autoarea preia cele mai cunoscute și îndrăgite tipare de eroi adolescenți și analizează ceea ce li s-ar putea întâmpla ca adulți. Roth pășește îndrăzneț în genul fantasy pentru adulți.”

KIRKUS REVIEWS

Informaţii suplimentare
Autor Veronica Roth
Traducător Loredana Frățilă-Cristescu
Imprint Leda Edge
Data apariției Februarie 2021
Copertă Hardcover
Nr. pagini 496
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-95079-3-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Aleșii
Rating-ul tău

Veronica Roth

Veronica Roth a absolvit Northwestern University, cu o specializare în scriere creatoare. În anii studenţiei, prefera adeseori să lucreze la povestea care avea să devină Divergent în loc să-şi facă temele. A fost într-adevăr o alegere care i-a transformat destinul.

În prezent, locuieşte în apropiere de Chicago şi îşi dedică tot timpul scrisului. 

VERONICA ROTH e autoarea bestsellerurilor New York Times  DIVERGENT, INSURGENT, EXPERIMENT și FOUR: O ANTOLOGIE DIVERGENT. Divergent a fost distinsă cu premiul Cartea favorită a anului 2011 de Goodreads și a fost caștigatoarea Best Young Adult Fantasy & Science Fiction in 2012.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.veronicarothbooks.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: