Un blestem sumbru și nimicitor (vol.1 din seria Distrugătorii de blesteme)

60,50 lei
Numai 1901 ramase
SKU
JUN.1349

Nominalizată la Goodreads Choice Award for Young Adult Fantasy & Science-Fiction 2019


Bestseller New York Times

ÎNDRĂGOSTEȘTE-TE ȘI DISTRUGE BLESTEMUL
 
Blestemat de o vrăjitoare foarte puternică să trăiască la nesfârșit cel de-al optsprezecelea an de viață, prințul Rhen, moștenitorul regatului Emberfall, a crezut că se va salva cu ușurință dacă o fată se va îndrăgosti de el. Însă asta se întâmpla înainte ca el să se transforme într-un monstru pornit pe distrugere. Înainte de a-și spulbera castelul și de a-și nimici familia și ultima fărâmă de speranță.

***

O fermecătoare și captivantă reinterpretare a poveștii Frumoasa și Bestia, cu personaje credibile și amuzante, și, totodată, cu întorsături de situație la tot pasul.

Pentru Harper, nimic n-a fost ușor vreodată. Cu tatăl dispărut, mama pe moarte și fratele care o subestimează tot timpul din pricina paraliziei cerebrale de care ea suferă, fata a învățat să fie dură ca să supraviețuiască. Atunci când încearcă să salveze o străină pe străzile din Washington DC, tânăra este transportată într-o lume magică.

Harper nu știe unde se află acum sau ce să creadă. Un prinț? Un blestem? Un monstru? În vreme ce petrece tot mai mult timp alături de Rhen în acest tărâm fermecat, fata reușește să priceapă care e miza. Și pe măsură ce Rhen începe să înțeleagă că Harper nu e doar o altă fată pe care trebuie s-o cucerească, speranța încolțește iar în el. Însă puteri nemaiîntâlnite caută să distrugă regatul Emberfall… și va fi nevoie de mult mai mult decât de distrugerea unui blestem pentru a-i salva pe Harper, pe Rhen și pe oamenii acestuia de la nimicire.

 

CÂND UN REGAT ESTE BLESTEMAT... DRAGOSTEA TREBUIE SĂ ÎNFLOREASCĂ

„O antrenantă și originală reinterpretare a poveștii Frumoasa și bestia. Absolut fermecător... Plin de personaje proaspete și aprige, magie sângeroasă și acte de curaj de-a dreptul impresionante.”- Stephanie Garber, autoarea seriei Caraval

 

„Înduioșător, profund și romantic.” - Jodi Meadows, coautoarea seriei The Lady Janies

 

„Nu mi-am mai putut scoate din minte această originală și plină de suspans interpretare a poveștii Frumoasa și bestia.”- Sara Holland, autoarea seriei Everless

 

„O aventură fără oprire, plină de intensitate și suspans.” - Wendy Higgins, autoarea seriei Sweet

 

„Întunecată și splendidă, plină de aventuri sălbatice.” - Alexandra Christo, autoarea cărții To Kill a Kingdom

Informaţii suplimentare
Autor

Brigid Kemmerer

Traducător Andra Elena Agafiței
Imprint CorinTeens
Serie Distrugătorii de blesteme
Data apariției Septembrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 512
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-95080-6-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Un blestem sumbru și nimicitor (vol.1 din seria Distrugătorii de blesteme)
Rating-ul tău

KEMMERER, Brigid

     Brigid Kemmerer este autoarea romanelor Letters to the Lost și More Than We Can Tell, a seriei Elementals și a romanului mystery/paranormal Thicker Than Water. S-a născut în Omaha, Nebraska, deși părinții ei au început s-o plimbe pe tot cuprinsul Statelor Unite, din deșertul ce înconjoară orașul Albuquerque, New Mexico, până pe malul lacului, în Cleveland, Ohio, oprindu-se adesea pe drum. Brigid s-a stabilit acum în apropiere de Annapolis, Maryland, împreună cu soțul și copiii.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: