Tronul secret. Regina viselor (vol.1)

38,50 lei
Numai 1992 ramase
SKU
JUN.1112

Tronul secret, primul volum din trilogia Regina viselor, o poveste inteligentă, plină de suspans. 

Taggie şi sora ei mai mică Jemima sunt ca oricare fete de vârsta lor. Ele locuiesc cu mama lor, se duc la şcoală, fac sport şi îşi petrec vacanţa la ţară, împreună cu tatăl lor. Dar într-o bună zi, când o veveriţă albă cu ochelari purpurii apare în viaţa lor, totul se schimbă... tatăl lor a fost răpit şi stă în puterea fetelor să îl aducă înapoi. Dar se pare că tatăl lor le ascunsese unele secrete. El nu este nimeni altul decât un prinţ nepământean în exil, iar împărăţia pe care ar trebui să o conducă, Tărâmul Dintâi, a fost răsturnată de Regele Nopţii. Taggie şi Jemima pot găsi drumul dintre lumi pentru a-şi salva tatăl? Nu după multă vreme, cele două surori îşi dau seama că miza nu este doar viaţa tatălui lor, ci şi viitorul întregii lumi.

O poveste inteligentă, plină de suspans, cu un mesaj moral simplu, ce traversează cartea ca un fir roşu, fără a fi vreodată exagerat. Înţelepciunea şi farmecul cărţii înving diferenţele dintre generaţii, iar povestea va fi cu siguranţă pe gustul cititorilor de toate vârstele. – Starburst Magazine

Informaţii suplimentare
Autor Peter F.Hamilton
Traducător Andrei Covaciu
Imprint Corint Junior
Data apariției Mai 2017
Copertă Hardcover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-753-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Tronul secret. Regina viselor (vol.1)
Rating-ul tău

HAMILTON, Peter F.

      Peter F. Hamilton este printre cei mai cunoscuţi şi prolifici autori de literatură SF şi fantasy din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute romane ale sale, vândute în peste două milioane de exemplare în toată lumea, se numără The Abyss Beyond DreamsGreat North Road, Pandora's StarJudas Unchained şi The Temporal Void, precum şi trilogia-bestseller Night’s Dawn. Pentru nuvela The Suspect Genome a primit BSFA Award pentru proză scurtă în anul 2000. Tronul secret, primul volum din trilogia Regina viselor, este prima lui carte pentru copii.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top