Trandafirul Alb, Pădurea Neagră

Discount 35,18 lei Preţ standard 46,90 lei
Numai 1979 ramase
SKU
BOK.0694

În negurile celui de-al Doilea Război Mondial, încrederea devine riscul suprem pentru doi străini care se întâlnesc în circumstanțe excepționale.

Decembrie 1943. În anii dinaintea ascensiunii la putere a lui Hitler, cabana de vară a familiei Gerber răsuna de râsete. Acum, când nămeții acoperă Pădurea Neagră, disidenta germană Franka Gerber este singură și lipsită de speranță. Ardoarea și brutalitatea regimului nazist i-au spulberat patria, răpindu-i atât tatăl, cât și fratele și lăsând-o pradă disperării.

La un moment dat însă, descoperă un aviator în uniformă germană care zace fără cunoștință pe zăpadă, cu parașuta fluturând în vânt. Se hotărăște să-l salveze, așa că tânăra îl duce în cabana izolată a familiei sale, în ciuda urii față de regimul pe care-l reprezintă bărbatul. Dar când se dovedește că el nu este cine pare a fi, Franka începe o cursa contracronometru pentru a dezlega misterul adevăratei lui identități. Legătura lor fragila devine strânsă și, totodată, periculoasă. Vânați de Gestapo, pot avea suficientă încredere unul în celălalt pentru a-și uni forțele într-o misiune ce ar putea schimba soarta războiului și chiar viața lor?

„Trandafirul Alb, Pădurea Neagră este, în același timp, un poem liric, o lecție incomodă de istorie și un thriller captivant, care îl va ține pe cititor vrăjit de la început până la sfârșit.” Flora J. Solomon, autoarea cărții A Pledge of Silence

„Multe pot fi lăudate în Trandafirul Alb, Pădurea Neagră de Eoin Dempsey, dar pentru mine cartea aceasta se remarcă din nenumăratele ficțiuni de război prin simplitatea poetică. Romanul nu se întinde pe toată durata conflictului, pe diverse continente și nu are o listă uriașă de personaje. Este povestea unui tânăr, a unei tinere și a curajului de a schimba soarta unui război.” Aimie K. Runyan, autoarea bestsellerului Daughters of the Night Sky

Informaţii suplimentare
Autor Eoin Dempsey
Traducător Mihaela Doagă
Imprint Corint Fiction
Data apariției Aprilie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 320
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-958-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Trandafirul Alb, Pădurea Neagră
Rating-ul tău

DEMPSEY, Eoin

      Eoin Dempsey s-a născut în 1977 la Dublin, în Irlanda. În 2008 s-a mutat în Statele Unite, la Philadelphia, unde locuieşte cu soția şi cei trei fii. Romanul lui de debut, Finding Rebecca (2014), a fost întâmpinat cu entuziasm de critici, devenind un bestseller inclus în Amazon Top Ten Overall. A continuat să publice romane de succes, traduse în multe limbi: The Bogside Boys, Toward The Midnight Sun, The Hidden Soldier și, recent, The Longest Echo.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: