Traian Vuia și pasărea de metal

Discount 39,33 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 948 ramase
SKU
JUN.1465

Află povestea inventatorului român Traian Vuia, temerarul care a construit primul avion complet din lume! Povestitor este chiar prietenul lui, motanul Oscar.

Descoperă! Visează! Îndrăznește!

Crezi că supereroii există doar în desene animate sau în filme? Ce-ai zice dacă ți-aș spune că găsești o mulțime și în viața reală, chiar aici, printre români? Pornește în aventură alături de mine și află poveștile unor oameni geniali care au existat cu adevărat și care au rămas în istorie datorită unor realizări cu adevărat remarcabile! Descoperă cine sunt inventatorii, oamenii de știință, personalitățile istorice sau artiștii care au dat dovadă de pasiune și ambiție, și-au urmat visul și au reușit să schimbe în bine lumea în care trăim! Lasă-te inspirat de ROMÂNI DE SUCCES!

Când un motan curios întâlnește un inventator perseverent și neînfricat, rezultatul nu poate fi decât o ispravă formidabilă! Află povestea prietenului meu, Traian Vuia, temerarul care a construit primul avion complet din lume! Dacă ești gata, decolăm chiar acum!

Al vostru, Oscar

Informaţii suplimentare
Autor

Sorin Turturică

Ilustrator Diana Tivu
Imprint Corint Junior
Colecție Români de succes
Serie Motanul Oscar și genialii săi prieteni
Gen Literatură pentru copii
Vârsta + 6 ani
Data apariției Mai 2024
Copertă Hardcover
Nr. pagini 48
Format 21 x 28.5 cm
ISBN 9789731289038
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Traian Vuia și pasărea de metal
Rating-ul tău

Sorin Turturică este istoric specializat în istoria aviației. A fost profesor de istorie, muzeograf în cadrul Muzeului Național al Aviației Române și al Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand”, precum și redactor-coordonator în cadrul Editurii Corint. Este autorul a zece cărți și a peste o sută de articole de istorie, în special cu tematică aeronautică.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top