Toate trecuturile noastre

Discount 8,90 lei Preţ standard 39,90 lei
Numai 1836 ramase
SKU
BOK.0499

”O călătorie în timp reușită...Relațiile puternice dintre personaje și intriga bine strunită fac din Terrill o autoare care merită urmărită.”                Kirkus Reviews

Întemnițată în inima unei baze militare secrete, Em nu are nimic de care să se agațe, în afara de vocea băiatului din celula alăturată și o listă cu instrucțiuni găsită într-o gură de scurgere. Deși nu a mai văzut niciodată bucata aceea de hârtie, Em e sigură de un lucru: scrisul îi aparține.  

Ce e și mai înspăimântator e că tânăra a încercat tot ce i-a stat în putință ca să împiedice construirea unei mașini a timpului care va distruge lumea.

Marina a fost îndrăgostită dintotdeauna de cel mai bun prieten al ei, James, un mic geniu care speră să poată controla timpul. Când în sfârșit băiatul o observă și pare dornic sa dea o șansă poveștii lor, un eveniment cumplit le năruie toate speranțele. Marina însă nu renunță și e hotărâtă să îl protejeze pe James, chiar dacă adevărurile descoperite îi vor frânge inima și îi vor răpi inocența.

Din nefericire, Em și Marina sunt prinse într-o nemiloasă cursă contracronometru pe care doar una dintre ele o poate câștiga.

Informaţii suplimentare
Autor Cristin Terrill
Traducător Andra Elena Agafiței
Data apariției Aprilie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-589-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Toate trecuturile noastre
Rating-ul tău

TERRILL, Cristin

      CRISTIN TERRILL este licențiată în actorie la Vassar College (New York). Înainte să scrie cărți, a lucrat ca manager de teatru la Teatrul Tricycle din Londra, Shakespeare's Globe, Teatrul Woolly Mammoth din Washington D.C. și la  Centrul Kennedy. În prezent predă ateliere de scriere creativă pentru copii și adolescenți.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top