Ți-am spus că te iubesc?

Discount 32,94 lei Preţ standard 54,90 lei
Numai 1961 ramase
SKU
BOK.0726

O poveste de dragoste perfectă pentru fanii seriei AFTER de Anna Todd!

Când Eden Munro, în vârstă de șaisprezece ani, acceptă să-și petreacă vara în orașul californian Santa Monica, alături de tatăl ei, cu care nu are o relație tocmai apropiată, nici nu bănuiește ce surprize i-a rezervat viața. Părinții lui Eden sunt divorțați, iar acum tatăl ei tocmai și-a întemeiat o nouă familie. Pentru Eden, asta înseamnă că urmează să-i cunoască pe cei trei frați vitregi.

Cel mai mare este Tyler Bruce, un adolescent cu probleme, iute la mânie și incredibil de orgolios, adică exact opusul lui Eden. Curând, adolescenta este luată sub aripa protectoare a grupului de prieteni ai lui Tyler și se trezește împinsă într-o lume plină de experiențe incitante. Un singur lucru nu poate înțelege Eden, iar acela este comportamentul lui Tyler. Și cu cât încearcă mai mult să descopere adevărata personalitate a băiatului, cu atât simte că se îndrăgostește de singura persoană din lume care îi este interzisă: fratele ei vitreg.

Va putea Eden să-și țină sentimentele sub control? Și, mai presus de atât, va reuși să afle adevărul despre Tyler?

„Estelle e o tânără autoare iscusită care știe să scrie o poveste de dragoste frumoasă și care, în ciuda vârstei fragede, se dovedește a fi incredibil de talentată!” ANNA TODD, autoarea seriei „After”

„Finalul a fost ATÂT de neașteptat! Diferit de cel al celor mai multe povești de dragoste. Te ține cu sufletul la gură până în ultima clipă și te face să nu lași cartea din mână!” SLJ Teen

„O poveste credibilă și totuși neconvențională despre maturizare, plasată într-o vară californiană din zilele noastre. [...] Urmările divorțului, ale consumului de droguri, secretele de familie și, în special, chinurile primei iubiri sunt temele principale ale acestei istorii incredibil de emoționante.” Publishers Weekly

 

Informaţii suplimentare
Autor Estelle Maskame
Traducător Simona Ștefana Stoica
Imprint Leda Edge
Data apariției Iulie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 496
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-95191-8-9
new_isbn 9786069519189
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Ți-am spus că te iubesc?
Rating-ul tău

MASKAME, Estelle

     Estelle Maskame a început să scrie primele povești la o vârstă foarte fragedă și a terminat trilogia DIMILY când avea doar 16 ani. A căpătat un grup uriaș de admiratori, publicându-și romanele în foileton pe Wattpad. Jonglând în permanență cu temele de la școală, slujba part-time și scrisul, Estelle a reușit a devină cunoscută și la nivel internațional. În prezent, locuiește în Scoția. Află mai multe despre Estelle pe estellemaskame.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: