Șoriceii Doamnei Marlowe

Autor:

Frank Asch

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1912 ramase
SKU
JUN.1204

Frank și Devin Asch ne invită într-o lume pe care o aduc la viață într-un mod fermecător și captivant, creând o poveste satirică și plină de suspans. 

Doamna Eleanor Marlowe pare o cetațeană liniștită, care respectă legea, însă ea trăiește o viață dublă. În timpul zilei, lucrează la Biblioteca de pe Strada Torcăielilor, alături de alte pisici, dar seara se întoarce acasă, unde găzduiește pe ascuns o familie de șoricei. Secretul doamnei Marlowe pare bine păzit, pâna când… într-o bună zi, locotenentul Manx și sergentul Baxter, doi ofițeri ai Securității din Ținutul Pisicilor, își fac apariția la ușa ei și o acuză că adăpostește șoareci.

Oare va reuși descurcăreața bibliotecară să păcălească Securitatea din Ținutul Pisicilor și să-și salveze familia de șoricei de la un deznodământ tragic? Sau are frumoasa pisică un secret și mai întunecat, și mai ascuns? Chiar este doamna Marlowe amabila tăinuitoare de șoricei care pare a fi? Ori este, de fapt, un monstru cu maniere delicate, care are un plan sinistru de a-și îngrășa micii prieteni fugari, pentru a-i putea devora apoi, unul câte unul?

Informaţii suplimentare
Autor Frank Asch
Traducător Ioana Văcărescu
Imprint Corint Junior
Data apariției Noiembrie 2018
Copertă Hardcover
Nr. pagini 32
Format 24 x 28 cm
ISBN 978-606-793-439-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Șoriceii Doamnei Marlowe
Rating-ul tău

ASCH, Frank

FRANK ASCH (n. 6 august 1946) este un autor american de cărți pentru copii, fiind cunoscut pentru cărțile ilustrate Moonbear. În decursul carierei sale a scris peste 60 de cărți pentru copii. Printre acestea se numără:  Turtle Tale, Mooncake, I Can Blink și Happy Birthday Moon. În prezent, trăiește în Hawaii cu soția sa, Jan.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top