Şi eu am descoperit America!

Discount 13,74 lei Preţ standard 22,90 lei
Numai 405 ramase
SKU
BOK.0210

Jurnal de călătorie la New York

Editura Leda vă invită la o călătorie...virtuală! Se va întâmpla cu ajutorul jurnalului de călătorie Și eu am descoperit America scris de Marina Almășan pentru adulții împătimiți ai călătoriilor, a umorului și a hamburgerilor savuroși.

Pentru noi, românii, America pare a fi deja un „loc comun”. Îi ştim istoria, îi mestecăm hamburgerii, îi butonăm iPhone-urile, îi călărim computerele, stăm la o cafea imaginară cu eroii filmelor americane, îi fredonăm hiturile, iar mulţi dintre români tot mai speră încă „să vină americanii”... Americanii, într-un fel sau altul, sunt demult aici. Pentru NOI e mai greu să ajungem la ei. Chestiune de bani, vize, motive, concedii, frici, „cu cine lăsăm copiii” etc.

De aceea, o călătorie virtuală, văzută prin ochii unui om de televiziune care pretinde că nu-i scapă niciodată nimic şi care e gata să vă împărtăşească toate emoţiile sale, fie ele pozitive, sau ...pozitive!, pare a fi soluţia cea mai comodă! Nu trebuie să adunaţi bani tot anul, nu trebuie să aplicaţi pentru viză şi să vă frământaţi dacă vi se va acorda sau nu, nu trebuie să vă opintiţi cu geamantane de-o tonă, să vă chinuiţi să dormiţi, chirciţi, prin avioane. Şi nu trebuie să vă temeţi că vreun dement al Planetei va detona o idee proastă taman când vă veţi afla acolo: luaţi această carte şi citiţi-o pe nerăsuflate. Iar apoi... aplicaţi pentru viză! America merită să fie văzută! -  Marina Almășan

Informaţii suplimentare
Autor Marina Almasan
Data apariției Martie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 216
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-872-392-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Şi eu am descoperit America!
Rating-ul tău

Marina Almasan

ALMĂŞAN, Marina

    MARINA ALMĂŞAN este un cunoscut om de televiziune, însă cariera ei ascunde şi numeroase antecedente în ale scrisului. În studenţie a fost, timp de trei ani, redactor-şef la revista Academiei de Studii Economice, iar în perioada pre-decembristă a avut multiple colaborări în presa vremii, la revistele Viaţa studenţească, Scânteia tineretului, Contemporanul, Urzica, şi a obţinut numeroase premii literare. După decembrie '89, deşi a fost aproape în totalitate absorbită de televiziune, a continuat să cocheteze cu scrisul. Dincolo de numeroase scenarii pentru filme documentare şi show-uri de televiziune, în 2004 publică, la Editura Niculescu, un volum pentru copii - Cele şapte păţanii ale lui Victoraş. În perioada 2008-2010, deţine o rubrică permanentă în ziarul Adevărul de duminică, intitulată "Destăinuiri". Din toamna anului 2011, acceptă propunerea omului de afaceri timişorean Georgică Cornu de a susţine o rubrică permanentă în săptămânalul acestuia, Mehedinţeanul. Începând din 2012 are o rubrică permanentă în ziarul Ring.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top