Provocări pentru puști geniali – 9 ani

Colecție: Activități
Discount 19,44 lei Preţ standard 29,90 lei
Numai 1958 ramase
SKU
JUN.1382

Jocuri și activități super distractive – pentru puștii care adoră provocările și misterele!

O cărticică bogată în activități haioase și educative, în care varietatea jocurilor (careuri de cuvinte, sudoku, exerciții de completat, mici anchete pe baza unor indicii, labirinturi, mesaje cifrate) este egalată doar de grafica prietenoasă, de culorile vii și de ilustrațiile simpatice. Fiecare activitate ajută copilul să folosească, să-și îmbogățească și să-și împrospăteze cunoștințele dobândite la școală: operații matematice, noțiuni de biologie și de geografie, vocabularul limbii engleze, gramatica și ortografia limbii române, deducții logice și multe altele.

Pentru piraț­ii pasionaț­i de matematică, pentru micii detectivi ai limbii române și pentru toț­i aventurierii care au mai mult de 9 ani, Provocări pentru puști geniali! propune jocuri și activităț­i educative, dar și enigme amuzante, prin care își vor aminti în cel mai captivant și plăcut mod lucrurile învățate la școală.

Ai acumulat o mulț­ime de cunoștinț­e la materii precum matematica, româna, științ­ele, geografia, engleza. Acum e momentul să pui în practică tot ce știi, pentru a dezlega misterele!

Informaţii suplimentare
Traducător Simona Brînzaru
Imprint Corint Junior
Colecție Activități
Data apariției Octombrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 80
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-771-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Provocări pentru puști geniali – 9 ani
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: