Prin Copenhaga, pe urmele Micii Sirene

Discount 47,63 lei Preţ standard 63,50 lei
Numai 1996 ramase
SKU
BOK.0857

…Sunt de mult acasă, dar m-aș întoarce în fiecare zi la Copenhaga, pentru că mereu am impresia ca orașul mai avea ceva să-mi spună. Dar, oare, eu v-am spus totul despre el? Răspunsul se află în această carte.

Nici nu ș­tiu cum a zburat timpul. Am pedalat aproape două săptămâni prin Țara cu cei mai fericiți oameni din lume. Am crezut că e un film SF. Apoi m-am lăsat atinsă de scenariul său nevăzut ș­i… am devenit parte din poveste. M-au vegheat Mica Sirenă, cărămizile de LEGO, privirea blândă a lui Hans Christian Andersen, savoarea berii Carlsberg, ambarcațiunile priponite în Portul Nyhavn, zâmbetul nesfârșit de larg al danezilor. Și bicicliștii, mulți, în nesfârș­ite alaiuri…

…Sunt de mult acasă, dar m-aș­ întoarce în fiecare zi la Copenhaga, pentru că mereu am impresia ca oraș­ul mai avea ceva să-mi spună. Dar, oare, eu v-am spus totul despre el? Răspunsul se află în această carte.

„Danemarca pe care ne‑o descrie autoarea este decupată dintr‑un basm! Un basm din celebra serie a lui H.C. Andersen, cu care Marina poartă […] un fermecător dialog literar. La care noi suntem părtași și care, deopotrivă, ne ajută să accesăm fericirea, pe care danezii deja au găsit‑o!” Adrian Artene, jurnalist

Informaţii suplimentare
Autor Marina Almasan
Prefață Adrian Artene, Alin Burcea, Răzvan Cornețeanu
Data apariției Octombrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 288
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-131-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Prin Copenhaga, pe urmele Micii Sirene
Rating-ul tău

Marina Almasan

ALMĂŞAN, Marina

    MARINA ALMĂŞAN este un cunoscut om de televiziune, însă cariera ei ascunde şi numeroase antecedente în ale scrisului. În studenţie a fost, timp de trei ani, redactor-şef la revista Academiei de Studii Economice, iar în perioada pre-decembristă a avut multiple colaborări în presa vremii, la revistele Viaţa studenţească, Scânteia tineretului, Contemporanul, Urzica, şi a obţinut numeroase premii literare. După decembrie '89, deşi a fost aproape în totalitate absorbită de televiziune, a continuat să cocheteze cu scrisul. Dincolo de numeroase scenarii pentru filme documentare şi show-uri de televiziune, în 2004 publică, la Editura Niculescu, un volum pentru copii - Cele şapte păţanii ale lui Victoraş. În perioada 2008-2010, deţine o rubrică permanentă în ziarul Adevărul de duminică, intitulată "Destăinuiri". Din toamna anului 2011, acceptă propunerea omului de afaceri timişorean Georgică Cornu de a susţine o rubrică permanentă în săptămânalul acestuia, Mehedinţeanul. Începând din 2012 are o rubrică permanentă în ziarul Ring.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top