Prietenul din viitor

Discount 25,03 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1960 ramase
SKU
JUN.1232

Laureată a premiului Alex Award în 2016

Alec trăiește în 2015, Josie trăiește în 1915. Cei doi copii de 12 ani, care locuiesc în aceeași casă, la distanță de o sută de ani, intră în legătură cu ajutorul unei plăci de spiritism și se împrietenesc chiar fără a ajunge să se întâlnească vreodată.

Alec află un secret teribil despre Josie, despre surioara ei Cassie și despre mama fetelor, care e un mediu pasionat de fenomene paranormale. Josie și Cassie sunt în pericol, iar Alec, ca un bun și devotat prieten, le va transmite din viitor ce au de făcut ca să se salveze. Prietenul din viitor este o poveste emoționantă care te ține cu sufletul la gură, fiindcă exact asta îi reușește lui Camille DeAngelis în toate cărțile ei: să te captiveze scriind despre lucruri incredibile precum o prietenie indestructibilă care se dezvoltă de-a lungul unei uluitoare călătorii în timp.

„Înfricoșătoare și captivantă, cartea lui Camille DeAngelis îi va atrage pe copiii care își doresc să se lase cuprinși de fiori și să dezlege mistere. Autoarea a creat cu mult talent o incontestabilă reușită literară.“ - Booklist

Informaţii suplimentare
Autor Camille DeAngelis
Traducător Nicoleta Dascălu
Imprint Corint Junior
Data apariției Mai 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 318
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-575-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Prietenul din viitor
Rating-ul tău

DeANGELIS, Camille

      CAMILLE DeANGELIS este o scriitoare dedicată subiectelor care, în cărțile sale de ficțiune, sfidează pur și simplu realitatea. A publicat trei romane pentru „oamenii mari“ și încă unul pentru adolescenți, Bones & All, care a primit în 2016 Alex Award, un premiu acordat în fiecare an de American Library Association.

Despre Prietenul din viitor, primul său roman scris pentru copii, primit cu entuziasm de criticii literari, dar mai ales de cititori, Kirkus Reviews, una dintre cele mai respectate reviste literare din lume, a spus, la sfârșitul recenziei: „Îți taie respirația.“

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top