Pe când credeam în sirene

60,50 lei
Numai 1949 ramase
SKU
BOK.0963

Două surori, un ocean de minciuni și o călătorie în căutarea adevărului!

Roman tradus în peste 21 de limbi, bestseller Amazon Charts, Washington Post, Wall Street Journal, USA Today

Se credea că sora ei este moartă de cincisprezece ani, dar, într-o zi, o vede la televizor, la știri...

Josie Bianci și-a pierdut viața cu mult timp în urmă într-un atac terorist din Franța. Dispărută pentru totdeauna! Cel puțin așa credea sora ei, Kit, medic la Urgențe în Santa Cruz, SUA. Este nevoie însă de doar câteva secunde sfâșietoare pentru ca lumea lui Kit să se întoarcă rapid cu susul în jos. Un reportaj televizat despre un incendiu izbucnit într-un club din Auckland surprinde imaginea unei femei care se strecoară prin fum și dărâmături. Asemănarea acesteia cu Josie este incredibilă. Și totuși, nu poate fi vorba doar de o coincidență! Odată cu această stranie descoperire, își fac loc și valuri de sentimente – durere, mâhnirea de a fi pierdut pe cineva și furie –, pe care Kit are în sfârșit șansa să le domolească, dând de urma surorii care trăiește în minciună.

Ajunsă în Noua Zeelandă, Kit își începe călătoria în trecut, amintindu-și de zilele petrecute pe plajă cu Josie. De adolescentul cu probleme care a devenit parte din familia lor. De trauma care le-a bântuit pe Kit și Josie toată viața.

Dacă cele două surori au de gând să își mai acorde o șansă, nu o pot face decât dezgropând secrete de odinioară și confruntându-se cu un adevăr devastator care le-a ținut departe una de cealaltă prea mult timp. Însă, pentru a-și reconstrui relația, Kit și Josie ar putea să piardă totul.

 

„O poveste emoționantă despre relația dintre două surori și dificultatea de a privi adevărul în față.” Today 

„O poveste țesută cu pricepere despre două surori despărțite de tragedie și reunite de soartă, care descoperă că trecutul nu este întotdeauna ceea ce pare a fi. Deopotrivă cutremurător și înălțător, la fel de luminos și de fascinant ca oceanul pe malul căruia se petrece acțiunea, romanul acesta este o lectură obligatorie pentru orice club de carte.” KERRY ANNE KING, autoarea bestsellerului Whisper Me This

„Există un motiv întemeiat pentru care Barbara O’Neal este unul dintre cei mai premiați autori de ficțiune ai momentului. Cu stilul ei liric distinctiv, autoarea propune o poveste captivantă, de primă mână. Încă de la cele dintâi rânduri, subiectul m-a prins și am fost fermecată de maniera splendidă în care trecutul complicat al familiei se dezvăluie strat după strat. Nu rata această poveste ingenios istorisită despre surori și secrete, distrugere și mântuire, speranță și vindecare!” SUSAN WIGGS, autoare de bestsellere The New York Times

„Mai mult decât un roman mystery, cartea Barbarei O’Neal vorbește despre copilăria – și inocența – pierdută, precum și despre secretele, minciunile și trădările de multă vreme ascunse pe care două surori trebuie să le înfrunte pentru a se maturiza pe deplin. Plonjează și bucură-te de adâncurile captivante ale acestui roman deopotrivă pasionant și strălucitor, și s-ar putea să te pomenești crezând în sirene!” JULIET BLACKWELL, autoarea romanului The Lost Carousel of Provence

„Barbara O’Neal ne atrage cu stilul ei limpede, decorurile bine conturate și personajele captivante, pe care ajungem să le iubim din inimă, simțind întreaga gamă de emoții cu care se confruntă, pentru ca, în cele din urmă, să ne bucurăm de triumful lor asupra trecutului.” GRACE GREENE, autoarea romanului The Memory of Butterflies

Informaţii suplimentare
Autor

Barbara O’Neal

Traducător Pavel Cazacu
Imprint Leda Bazaar
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 464
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-355-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Pe când credeam în sirene
Rating-ul tău

Noi vă aşteptăm la Bookfest! Cărţile aflate în precomandă vor fi dispobinile la standul Corint. Vă rugăm nu daţi precomandă, dacă veţi veni la târg!

Barbara O’Neal este autoarea a douăsprezece romane de ficțiune pentru femei, printre care amintim The Art of Inheriting Secrets, How to Bake a Perfect Life și The All You Can Dream Buffet. Cărțile sale au fost recompensate cu numeroase premii literare și au fost publicate în țări precum Franța, Polonia, Australia, Turcia, Italia, Germania și Brazilia.

Barbara este pasionată de călătorii și de gătit, și a descoperit coasta Oregonului în timpul pandemiei, într-o drumeție cu soțul ei. Acum locuiește pe acea coastă stâncoasă, într-o casă aflată pe plajă, și își scrie cărțile dintr-o cameră cu priveliște spre mare. Autoarea trăiește alături de soțul ei, un atlet de anduranță din Anglia, care jură că nu-și va pierde niciodată fermecătorul accent britanic, și de pisicile și câinii lor.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top