Patru regine moarte

Discount 42,84 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 1964 ramase
SKU
JUN.1403

Un murder mystery alert și captivant, în care planurile făcute de personaje se bat cap în cap și au consecințe letale, romanul Patru regine moarte anunță apariția unui nou și interesant talent în literatura pentru tineri.

Keralie Corrington are 17 ani și poate părea inofensivă, însă, de fapt, este una dintre cele mai abile hoațe din Quadara și o mincinoasă redutabilă. Pe de altă parte, Varin este un cetățean onest din Eonia, cea mai dezvoltată regiune a Quadarei. Acesta intră în conflict cu Keralie atunci când tânăra îi fură un pachet, punându-i viața în pericol. Când băiatul încearcă să-și recupereze bunurile, el și Keralie se trezesc implicați într-o conspirație care va duce la uciderea celor patru regine ale Quadarei.

Rămași fără opțiuni și nevoiți să fugă de fostul angajator al lui Keralie, tinerii se hotărăsc să-și unească forțele din dorința de-a descoperi cine le-a omorât pe suverane și de a-și salva totodată și propriile vieți. Când parteneriatul lor, inițial marcat de temeri și șovăieli, începe să se transforme într-o firavă poveste de dragoste, cei doi trebuie să cadă la pace cu tainele întunecate ale trecutului, în speranța unui viitor împreună, care, cu doar câteva zile în urmă, părea imposibil. Dar, înainte de toate, trebuie să rămână în viață și să descâlcească misterul din spatele morții celor patru regine ale țării.

Un murder mystery alert și captivant, în care planurile făcute de personaje se bat cap în cap și au consecințe letale, romanul Patru regine moarte anunță apariția unui nou și interesant talent în literatura pentru tineri.

„O poveste delicios de întunecată […], perfectă pentru fanii fantasy și mystery deopotrivă.” KERRY MANISCALCO, autoarea seriei „Anchetele lui Audrey Rose” 

„Un debut strălucitor și încântător, care îi va ține pe cititori cu sufletul la gură până la ultimul capitol […]. De neratat!” BETH REVIS, autoarea romanului O lume fără tine

Informaţii suplimentare
Autor Astrid Scholte
Traducător Karla Dedu-Fotescu
Imprint CorinTeens
Gen Fantasy, Young Adult, Romance
Vârsta +12 ani
Data apariției Mai 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 448
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-062-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Patru regine moarte
Rating-ul tău

SCHOLTE, Astrid

     ASTRID SCHOLTE a știut de la o vârstă foarte fragedă că vrea să fie înconjurată numai de lucruri fantastice.A petrecut ultimii zece ani lucrând în domeniul cinematografiei și animației,dar și în televiziune, ca artist și ca manager. Momentele de vârf ale carierei sale includ contribuția la peliculele Avatar a lui James Cameron,Aventurile lui Tintin a lui Steven Spielberg și Happy Feet 2: Mumble dansează dinnou a lui George Miller. Este o scriitoare care se bazează mult pe vizual, țelul ei fiind să surprindă și să redea exact imaginile vii, care-i rulează ca niște filme în minte. Când nu scrie, pictează personajele fictive preferate și le face toate poftele stăpânilor ei blănoși, Lilo și Mickey. O poți vizita la astridscholte.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: