Orfanii Führerului

Autor:

David Laws

Discount 49,43 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 959 ramase
SKU
BOK.0983

Povestea unor orfani obligați să se ascundă de teroarea nazistă într-un labirint de vegetație.

München, 1940. Mai mulți copii evrei, zdrențăroși și înfometați, se ascund într-o zonă cu vegetație sălbatică din preajma depourilor din oraș. Părinții lor au fost trimiși în lagăre de concentrare, dar copiii au reușit să scape și se adăpostesc îngroziți de teama Gestapoului.

Profesoara Claudia Kellner descoperă existența acestor micuți când se hotărăște, riscându-și propria siguranță, să le ofere adăpost unei mame și fetiței sale, care o abordează disperate.

În acest timp, tânărul spion britanic Peter Chesham reușește să pătrundă pe teritoriul celui de-Al Treilea Reich, infiltrându-se printre muncitorii de la depou. Dar misiunea sa secretă este amenințată atunci când descoperă ascunzătoarea orfanilor.

Dacă își va duce la capăt planul, acesta va avea consecințe fatale pentru toți cei din jurul lui, dar, dacă nu o va face, naziștii ar putea câștiga războiul. Peter se confruntă cu o dilemă teribilă: să respecte ordinele sau să salveze copiii.

 Decizia lui ar putea determina soarta istoriei...

 

„Dacă vă plac romanele palpitante, de genul mystery și thriller, cu dialoguri captivante, personaje problematice și cu un strop de umor britanic, Orfanii Führerului este cartea potrivită pentru voi.” Kelly Watley, NetGalley Team

 

„Un roman foarte bine scris – cu o atenție deosebită la detalii. David Laws i-a reunit într-o misiune imposibilă pe spionul britanic Peter, inițial un tânăr șovăitor și antimilitarist, și pe curajoasa profesoară Claudia, venită de la Praga. O poveste despre curaj și integritate, care împletește sacrificiul și omenia, cu implicații decisive în  sabotarea mașinii de război a celui de-Al Treilea Reich. O lectură plină de suspans!” Maggie Humphrie

Informaţii suplimentare
Autor

David Laws

Traducător Ioana Petridean
Imprint Corint Fiction
Data apariției Noiembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 432
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-388-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Orfanii Führerului
Rating-ul tău

David Laws este jurnalist și scriitor.  A publicat mai multe thrillere: Exit Day, The Martyr of Auschwitz, Her Private War. Investește întotdeauna mult timp în documentare înainte de a-și elabora romanele. Scrie în casa lui din Suffolk, la Bury St Edmunds. Romanul său Orfanii Führerului s-a bucurat de succes și a fost tradus în nouă limbi.

 

Puteți afla mai multe despre autor aici: davidlaws.co.uk

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top