Limba și literatura română. Manual pentru clasa a III-a

Discount 23,34 lei Preţ standard 35,90 lei
Numai 1931 ramase
SKU
EDU.460

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială nr. 24 din București, autor de manuale școlare, de ghiduri metodologice și de auxiliare didactice, consilier în probleme de educație, inițiator și membru al echipelor de lucru pentru elaborarea de proiecte educative atât la nivel național, cât și internațional, organizator de concursuri de matematică, redactor al unei reviste internaționale de matematică.

CONSTANȚA BĂLAN – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială nr. 24 din București, metodist ISMB, autor de manuale şcolare, de ghiduri metodologice şi de auxiliare didactice, membru al Grupului de lucru pentru Evaluarea Națională la clasele a ll-a și a IV-a.

Referenți:

– Gheorghe Bănică, profesor universitar doctor de filologie la catedra de Limba Română Contemporană, Universitatea Pitești.

– Daniela Jenica Enache, inspector școlar pentru învățământ primar, I.S.M.B.

– Mariana Dinu, inspector școlar pentru învățământ primar, I.S.J. Teleorman.

– Elena Adina Bendescu, inspector școlar pentru învățământ primar, I.S.J. Iași.

 

De ce să-l alegi?

1. Conținuturile științifice și strategiile de învățare sunt variate, îmbinate armonios și eficient, cu scopul de a-i face pe elevi să iubească limba română și să-și dorească să se exprime corect, atractiv, atât oral, cât și în scris.

2. Favorizează dezvoltarea cognitivă și comportamentală a elevilor, prin sarcini de lucru formulate într-un limbaj clar, accesibil, cu accent pe înțelegerea conținuturilor ce urmează a fi predate.

3. Textele literare sunt alese cu multă grijă, astfel încât să ilustreze frumusețea sufletului de copil, dar și să-i ajute pe elevi să-și identifice propriile emoții și să-și verbalizeze propriile trăiri sugerate de lectură.

4. Diversitatea conținutului didactic, a strategiilor de învățare și a sarcinilor de lucru va facilita, cu siguranță, progresul elevilor în obținerea de performanțe cognitive valoroase și în dezvoltarea personalității acestora.

5. Este un suport de calitate în educarea și formarea intelectuală a elevilor, conținând: teme interdisciplinare pentru lucru inovativ, exerciții variate pentru stimularea formării competențelor de înțelegere și valorificare a textului.

Informaţii suplimentare
Autor Corina Andrei
Constanța Bălan
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Copertă Softcover
Nr. pagini 144
Format 20,5 X 26 CM
ISBN 978-606-952-754-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Limba și literatura română. Manual pentru clasa a III-a
Rating-ul tău

CONSTANȚA BĂLAN – profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Nr. 24 din București, grad didactic I, autor de manuale și auxiliare școlare.

 

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială Nr. 24, București, metodist ISMB, autor de manuale și auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top