Librăria uitată din Paris

Autor:

Daisy Wood

Discount 42,84 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 986 ramase
SKU
BOK.1071

O poveste copleșitoare despre dragoste și pierdere în vreme de război, perfectă pentru fanii lui Kate Quinn și Kristin Hannah.

O ficțiune istorică a cărei acțiune se desfășoară în jurul unei librării pariziene, personajele principale gravitând în jurul acesteia, legate de aceeași incomensurabilă dragoste pentru carte, pentru oameni dincolo de vremurile grele și suferința îndurată.

Povestea pendulează între Parisul anilor 1940, aflat sub asediul trupelor germane, și prezent, împletind destine, secrete și iubiri eterne.

 

Paris, 1940

Războiul se apropie de orașul iubirii. Jacques, a cărui soție este obligată să se ascundă, trebuie să rămână impasibil când naziștii îi iau tot ce îi este drag. Totul, cu excepția ultimei raze de speranță: îndrăgita lui librărie, La Page Cachée.

Dar, când o tânără femeie și copilul ei îi bat la ușă într-o noapte și îl imploră să-i adăpostească, Jacques știe că singura lui opțiune este să riște totul încă o dată pentru a salva o viață...

 

În zilele noastre

Juliette și soțul ei au ajuns în sfârșit în Franța, într-o escapadă romantică la care ea visa de atâta vreme.  Însă, pe măsură ce zilele trec, Juliette descoperă cât de mult s-au îndepărtat unul de altul. Ea tânjește să se aventureze într-o nouă viață, așa că, atunci când din întâmplare dă peste o prăvălie abandonată, care este de vânzare, pare ceva predestinat.

În scurt timp va afla că librăria uitată ascunde secrete nebănuite.

 

„O lectură cu adevărat captivantă. Dacă vă place ficțiunea istorică, aceasta întrunește toate cerințele. Cinci din cinci stele!” Autor al unei recenzii de pe NetGalley

 

„O, Doamne!!! Este una dintre cărțile acelea pe care nu le poți lăsa din mână sau la care te tot gândești după ce-o termini. Trebuie neapărat citită.” Autor al unei recenzii de pe NetGalley

 

„Alternând între lumea de azi și cea din vremea războiului, Daisy Wood a redat cu acuratețe detaliile istorice ale Parisului anilor 1940 și a creat personaje autentice, pe care ai senzația că le-ai cunoscut dintotdeauna.” Autor al unei recenzii de pe NetGalley

Informaţii suplimentare
Autor

Daisy Wood

Traducător Dorina Tătăran
Imprint Corint Fiction
Gen Ficțiune istorică
Vârsta +14 ani
Data apariției Iunie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
ISBN 9786060885849
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Librăria uitată din Paris
Rating-ul tău

Daisy Wood a lucrat câțiva ani în industria cărților pentru copii, înainte de a se dedica întru totul propriului scris. După ce a creat mai multe cărți pentru copii și tineri sub pseudonimul Jennie Walters (inclusiv seria „Swallowcliffes Hall”), ea s-a orientat către ficțiunea istorică.

Perioada celui de Al Doilea Război Mondial a fascinat-o mereu, mai ales prin prisma poveștilor mamei sale, care a trăit războiul în copilărie. De aceea, romanele ei sunt situate în acele vremuri tumultuoase: The Clockmaker's Wife, The Royal Librarian, ca și volumul pe care îl publicăm acum în colecția Corint Fiction: Librăria uitată din Paris.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top