Legile atractiei (Chimie perfecta, vol. 2)

Discount 28,54 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 505 ramase
SKU
LED.564
Când Carlos Fuentes se mută în oraş, atmosfera se încinge...

BESTSELLER NEW YORK TIMES • BESTSELLER USA TODAY
BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY

Când Carlos Fuentes se mută în oraş, atmosfera se încinge...

Carlos se consideră trădat atunci când Alex, fratele mai mare pe care îl idolatrizează, hotărăşte să părăsească banda Latino Blood pentru a-şi face un viitor alături de iubita lui gringa, Brittany. Mai mult decât atât, Alex îl obligă pe Carlos să se întoarcă din Mexic şi să se facă băiat cuminte. Însă Carlos vrea să trăiască în continuare periculos. Dar legăturile cu banda lui din Mexic nu sunt uşor de rupt, chiar dacă acum locuieşte în Colorado, la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex.

Carlos nu se simte deloc în largul lui în suburbii. Şi e cu atât mai tulburat de sentimentele pe care începe să le nutrească faţă de Kiara, fiica profesorului, care nu seamănă deloc cu acele chicas mexicane exotice de care este atras de obicei. Curând, Carlos şi Kiara descoperă că, în relaţiile sentimentale, legile atracţiei înfrâng diferenţele sociale şi înlătură toate pericolele care conspiră să-i ţină la distanţă.

Informaţii suplimentare
Autor Simone Elkeles
Traducător Carmen Ion
Copertă Hardcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-539-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Legile atractiei (Chimie perfecta, vol. 2)
Rating-ul tău

Simone ElkelesELKELES, Simone

Simone Elkeles s-a născut si a crescut în zona orasului Chicago. Este autoarea romanelor Leaving Paradise, How to Ruin a Summer Vacation si How to Ruin My Teenage Life si a fost desemnată autoarea anului 2008 din statul Illinois de către Asociaţia Profesorilor de Engleză din Illinois. În 2010, a primit premiul RITA pentru „Cel mai bun roman de dragoste pentru tineri”.
Fairfield, oraşul care apare în roman, a fost inspirit într-o oarecare măsură de o suburbie de lângă casa autoarei în care două comunităţi etnice se întâlnesc în acelasi liceu. Simone locuieste, împreună cu familia, în statul Illinois.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: http://www.perfectchemistrythebook.com/ şi www.simoneelkeles.net

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top