Kreuztanne. Răscrucea

Autor:

Fate Velaj

Discount 19,74 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1999 ramase
SKU
BOK.0329

”Fate Velaj este autorul romanului autobiographic Kreutzanne, povestea unui om «care a reușit în viață.”

„Emigrantul spălător de vase a ajuns să primească cea mai înaltă distincție, Crucea de Aur a Republicii Austria, și să devină consilier al prim-ministrului. Fate Velaj este autorul romanului autobiographic Kreutzanne, povestea unui om «care a reușit în viață».”

                                                                                                                Anna Maria de Luca, La republica

„Ca să îl citești pe Fate trebuie să fii relaxat și să-I dedici timpul doar lui Fate. Creația sa artistică se manifestă atât prin picture, cât și prin fotografie și literatură. Dar sunt convins că adevărata capodoperă lui Fate Velaj este creația în sine Fate Velaj.”

                                                                                                               Edi Rama, prim-ministrul Albaniei

 „...Creaţia artistică a lui Fate Velaj se rezumă la filosofia sa asupra amintirilor din viitor. Până în prezent, acest gen de gândire a fost proprietatea exclusivă a Hollywoodului.”

                                                                                                Dr. Alfred Gusenbauer, cancelarul Austriei

Informaţii suplimentare
Autor Fate Velaj
Traducător Ana și Șerban Tabacu
Data apariției Mai 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 296
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-117-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Kreuztanne. Răscrucea
Rating-ul tău

 VELAJ, Fate

     Fate Velaj s-a născut în anul 1963. Este pictor, fotograf și eseist, cunoscut pe plan internațional drept creator al strategiilor și inițiativelor europene, moderator de conferințe, precum și curator de expoziții.

Din anul 1991 traiește și lucrează între Viena, Tirana și Vlorë, având cetățenie albaneză și austriacă, drept acordat în 2006 de guvernul Austriei pentru merite deosebite în arta și cultura austriacă europeană. I-au fost conferite numeroase ordine și distincții, printre care „Crucea de Aur în grad de Mare Cavaler”, în 2013, de către președintele Austriei și înalta medalie „Civi Europaeo Praemium”, în 2011, de către președintele Parlamentului European. Kreuztanne este primul roman al autorului Fate Velaj. Anterior, a mai publicat albume de pictură și fotografie, care au inclus și câteva din scrierile sale. Site-ul autorului este  www.velaj.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top