JELEU. Cum am devenit superstar

Colecție: Smart Age
Discount 21,90 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1988 ramase
SKU
JUN.1420

O poveste captivantă, care are totul – familie, dureri ascunse și puterea poeziei.

Angelica (sau Jeleu, cum îi spun prietenii) este o fetiță de 11 ani, mai plinuță, care își ascunde adevărata identitate în spatele umorului și își păstrează gândurile „închise” într-un jurnal.

Are o personalitate expansivă și toată lumea o îndrăgește. Numai că Jeleu nu este atât de încrezătoare în ea pe cât dă impresia că este. Pentru prima oară, cineva își dă seama că ea joacă, în realitate, un rol: noul iubit al mamei sale, un cântăreț blând și empatic. Atenția pe care i-o oferă acesta o convinge pe fetiță să-i împărtășească poeziile pe care le scrie în carnețelul secret, iar el îi propune să participe la concursul de talente organizat de școala ei.

Se va încumeta Jeleu să dezvăluie ce se ascunde, de fapt, în spatele zâmbetului ei? Va găsi, oare, curajul de a le arăta celorlalți cine este ea cu adevărat?

    „O poveste captivantă, care are totul - familie, dureri ascunse și puterea poeziei.” School Library Journal

     „Cotterill îi descrie pe Jeleu și pe prietenii ei cu multă iscusință, iar explorarea trăirilor interioare ale fetiței este realizată într-o manieră sensibilă și concludentă, prevestind victoria din final.” Booklist

      Jeleu este amuzantă și gălăgioasă, dar duce în spate povara unei dureri – aceea că este grăsuță. Cititorul o descoperă pe adevărata Jeleu prin prisma poeziilor ei și o îndrăgește pe măsură ce-i află suferința ascunsă cu grijă. Read for Empathy Guide

Informaţii suplimentare
Autor

Jo Cotterill

Traducător Loredana Voicilă
Imprint Corint Junior
Colecție Smart Age
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +10 ani
Data apariției Noiembrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 240
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-823-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:JELEU. Cum am devenit superstar
Rating-ul tău

COTTERILL, Jo

      JO COTTERILL scrie cărți și pentru copii, și pentru oameni mari. A publicat peste douăzeci de titluri, primind pentru unele numeroase premii literare. Lui Jo îi face plăcere să viziteze școli și să vorbească despre cărți și despre citit. De asemenea, îi place să deseneze și să compună muzică atunci când nu își petrece timpul cu soțul și cu cele două fiice ale ei.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top