Iubit de împrumut

Autor:

Kasie West

Discount 25,03 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1918 ramase
SKU
BOK.0725

O poveste minunat de romantică despre o fată care descoperă pe neașteptate dragostea… dar și, posibil, pe sine.

Kasie West ne oferă o nouă poveste încântătoare despre cât de departe este dispusă să meargă o elevă de liceu pentru a salva aparențele și, poate, pentru a găsi dragostea.

Când Bradley, iubitul ei, o părăsește în parcare chiar înaintea balului de absolvire, Gia Montgomery decide să facă ceva de negândit: să-l convingă pe tipul drăguț care își așteaptă sora să pretindă că este iubitul ei pentru o seară. Sarcina e simplă: două ore, niciun angajament, câteva minciuni nevinovate.

Problema e că, după bal, Gia încă se gândește la iubitul ei de împrumut. Oare va putea tânăra să-l transforme pe falsul amorez într-unul adevărat fără să-și dea minciuna în vileag, distrugându-și prieteniile și noua relație?

O poveste minunat de romantică despre o fată care descoperă pe neașteptate dragostea… dar și, posibil, pe sine.

„Adolescenții vor găsi romanul de dragoste al lui Kasie West amuzant și ușor de parcurs, fiind cartea perfectă de citit pe plajă.” •Common Sense Media

Informaţii suplimentare
Autor

Kasie West

Traducător Raluca Miheșan
Imprint Leda Edge
Data apariției Iulie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 304
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-951-913-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Iubit de împrumut
Rating-ul tău

WEST, Kasie

    Kasie West a scris numeroase romane YA, incluzând Iubit de împrumut, P.S.: Îmi placi, Lucky in Love, și Listen to Your Heart.

A absolvit Fresno State University cu o diplomă de licență care n-are nicio legătură cu scrisul. Cărțile ei au ajuns pe lista scurtă a Asociației Librăriilor Americane (ALA-YALSA), au fost selectate de Junior Library Guild și au primit apreciarea de cele mai bune cărți pentru tineri adulți.

Locuiește cu familia sa în centrul Californiei, unde căldura dogoritoare încearcă să-i vină de hac.

Când nu scrie, se uită la televizor, citește sau își îngroapă degetele de la picioare în nisipul fin al plajei Central Coast.

O puteți găsi online la kasiewest.com

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: