Intoarcerea acasă. Povestea adevarată a unui drum anevoios spre libertate, ediția a II-a

Discount 34,13 lei Preţ standard 52,50 lei
Numai 956 ramase
SKU
BOK.1033

Livrare din 18 martie

Povestea evadării unui soldat polonez și a altor șase deținuți dintr-un lagăr siberian, precum și a călătoriei întreprinse de aceștia prin Asia.

Un om cu un destin extraordinar, Slavomir Rawicz, și un bestseller, The Long Walk, tradus în peste 25 de limbi și tipărit în sute de mii de exemplare – iată ce vă invităm să descoperiți în paginile acestei cărți.

Arestat de temutul NKVD în Polonia natală, în 1939, deportat în Siberia, nu departe de Iakutsk, fostul ofițer de cavalerie reușește să evadeze din lagăr împreună cu alți șase deținuți.

După 12 luni de suferințe și tenacitate, în care au străbătut aproape 6 500 de kilometri prin Siberia, Mongolia, Deșertul Gobi, Tibet și Himalaya, patru dintre ei reușesc să ajungă în India, realizând poate una dintre cele mai surprinzătoare și mai dramatice călătorii din istorie.

Incredibila lor aventură a servit drept sursă de inspirație pentru ecranizarea The Way Back (Drumul spre casă), în regia lui Peter Weir, lansată la sfârșitul anului 2010. Filmul a rulat și la noi, având în distribuție și doi actori români.

 

„O poveste impresionantă despre curaj și tenacitate.” CYRIL CONOLLY, The Times

„O adevărată odisee care ne poartă prin ținuturile pustii ale Asiei și prin imensitatea sufletului omenesc.” BENEDICT ALLEN

Informaţii suplimentare
Traducător Veronica Halinschi şi Lia Decei
Imprint Corint Istorie
Gen Istorie, Memorii, jurnale, bibliografii, Politică, Cultură generală
Vârsta +18 ani
Data apariției Martie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 288
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-481-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Intoarcerea acasă. Povestea adevarată a unui drum anevoios spre libertate, ediția a II-a
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top