Hrănește-l sănătos! Ghidurile Usborne pentru părinţi

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1976 ramase
SKU
BOK.0308

Ghidurile Usborne pentru părinți − Hrănește-l sănătos! − un ghid practic, ușor de folosit și plin de idei geniale, care va face chiar și din cel mai neîndemânatic părinte un mare chef și până și din cel mai mofturos copil, un gurmand.

Editura Corint Books propune cititorilor săi, în colecția Corint pentru părinți, seria Ghidurile Usborne pentru părinți, o carte indispensabilă tuturor părinților care doresc să își ajute copiii să pornească în viață cu dreptul: Hrănește-l sănătos! (Healthy Food for Babies and Toddlers), de Henny Fordham, autoare cu o bogată experiență în realizarea cărților de parenting despre alimentația copiilor.

Ce înseamnă o alimentație sănătoasă? • Care sunt vârstele și etapele în dezvoltarea copilului și ce alimente sunt permise sau interzise în fiecare dintre ele? • Cum alegem și cum pregătim hrana copilului? • Care sunt foloasele alăptării pentru bebeluș, dar și pentru mamă? • Cum putem să includem copilul în activitățile de cumpărare a alimentelor și de pregătire a hranei? • Ce trucuri putem folosi pentru a-l ajuta pe micuț să accepte mâncăruri variate și sănătoase și pentru a-l împiedica să mai facă nazuri la masă?

Răspunsuri la acestea și la multe alte întrebări pe care orice părinte care dorește să își hrănească în mod sănătos copiii și le-a pus cel puțin o dată, precum și informații despre cum trebuie citită eticheta unui aliment din comerț, care sunt sursele alimentare din care copiii își pot obține vitaminele și mineralele necesare unei creșteri și dezvoltări armonioase, o schemă succintă a planului diversificării alimentației de la 0 la 3 ani, dar și rețete diverse, liste de sfaturi utile, informații de prim-ajutor în caz de înecare cu mâncare, precum și explicații referitoare la unitățile de măsură neconvenționale (năucitoarele „cât cuprinde”, „o linguriță rasă” etc.) − toate acestea și multe, multe altele vor face deliciul părinților și vor transforma pregătirea unor mese sănătoase într-o adevărată sărbătoare a întregii familii. 

Informaţii suplimentare
Autor Henny Fordham
Traducător Sorin Petrescu
Data apariției Februarie 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 19,5 x 26 cm
ISBN 978-606-872-384-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Hrănește-l sănătos! Ghidurile Usborne pentru părinţi
Rating-ul tău

FORDHAM, Henny

Henny Fordham, autoare specializată în scrierea cărților de parenting, dar și a acelora de bucate, jurnalist cu experiență în domeniul culinar și organizatoare a unor cursuri despre alimentația sănătoasă în școlile din Bristol și împrejurimi, a scris numeroase cărți despre alimentația copiilor, precum: Mâncare sănătoase pentru copii (Healthy Food for Young Children) și Healthy Meals for Babies and Toddlers: 6+ months (Mâncăruri sănătoase pentru bebeluși mai mari de șase luni și copii mici)

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top