GHIDUL IN MATERIE DE FETE PENTRU BAIETI

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 780 ramase
SKU
JUN.825
30 de lucruri pe care nu le poţi afla de la prieteni şi de la părinţi.

30 de lucruri pe care nu le poţi afla de la prieteni şi de la părinţi

Prima dragoste este numai puţină nebunie şi multă curiozitate. GEORGE BERNARD SHAW (1856-1950)

Pubertatea este o piatră de hotar în viaţa fiecărui băiat. Cartea de faţă le vorbeşte băieţilor pe înţelesul lor, ghidându-i prin labirintul emoţiilor, al presiunilor venite din exterior şi al prejudecăţiilor legate de fete şi de întâlniri. De asemenea, cuprinde sfaturi şi informaţii care îi vor ajuta pe băieţi să ia deciziile corecte, oferindu-le indicii cu privire la modul în care să se poarte în preajma fetelor, acum şi în viitor. Ghidul este presărat cu teste personalizate care-i vor ajuta pe tinerii cititori să fie mai siguri pe ei şi să facă faţă diferitelor situaţii.

Care e cel mai bun mod de a-i spune unei fete că o placi? Ce înseamnă când o fată te tachinează? Ar trebui să te duci la petrecerile de la şcoală chiar dacă habar n-ai să dansezi? La urma urmei, de ce să te mai încurci cu fetele, când există atât de multe alte lucruri de făcut?

Informaţii suplimentare
Autor Gary J. Campbell
Frank C. Hawkins
Traducător Lucian Popa
Imprint Corint Junior
Data apariției August 2015
Copertă Hardcover
Nr. pagini 126
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-484-2
new_isbn 9789731284842
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:GHIDUL IN MATERIE DE FETE PENTRU BAIETI
Rating-ul tău

Gary J. Campbell

CAMPBELL, Gary J.

Gary J. Campbell este un consilier şcolar şi un asistent social cu peste 23 de ani de experienţă la activ. Face parte din Comitetul Asociaţiei Consilierilor Şcolari din Wisconsin şi este membru al Comitetului pentru Justiţie Restaurativă din St. Croix Valley. Locuieşte în River Falls, Wisconsin.

Frank C. Hawkins

HAWKINS, Frank C.

Frank C. Hawkins este coautor al volumelor The Book of Bad Habits for Young (And Not So Young!) Men and WomenThe Boy’s Body GuideThe Boy’s Fitness Guide şi The Girl’s Fitness Guide. Locuieşte în Potomac Falls, Virginia.

Sfaturi practice și dezvoltare personală
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top