Fizică F1+F2 - Manual pentru clasa a XII-a

27,50 lei
Numai 983 ramase
SKU
COR.1136
Aprobat cu OMEdCT Nr.1262/42 din 06.06.2007

Aprobat cu OMEdCT Nr. 1262/42 din 06.06.2007

F1 - Filiera teoretica, profil real, specializarile matematica-informatica si stiinte ale naturii; filiera vocationala, profil militar, specializarea matematica-informatica

F2 - Filiera tehnologica, pentru calificarile profesionale cu 1-2 ore pe saptamana

Se aplica si la clasa a XIII-a - ciclul superior al liceului, filiera tehnologica, ruta progresiva de calificare profesionala
Informaţii suplimentare
Autor Octavian Rusu
Livia Dinică
Constantin Trăistaru
Marius Nistor
Imprint Corint Educaţional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 152
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 973-135-091-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Fizică F1+F2 - Manual pentru clasa a XII-a
Rating-ul tău

RUSU, Octavian

OCTAVIAN RUSU, profesor gradul I la Colegiul Național ”Sfântul Sava” din București, autor și coautor de manuale școlare pentru clasele IX-XII și de auxiliare pentru liceu și pentru examenul de bacalaureat, coautor de soft educațional.

DINICĂ, Livia

LIVIA DINICĂ, profesor gradul I la Colegiul Tehnic de Telecomunicații ”Gheorghe Airinei” din București, autor de manuale școlare pentru liceu, autor și coautor de auxiliare școlare pentru clasele IX-XII și pentru examenul de bacalaureat.

TRĂISTARU, Constantin

CONSTANTIN TRĂISTARU, profesor gradul I la Colegiul Național ”Sfântul Sava” din București, autor și coautor de auxiliare școlare pentru liceu și pentru examenul de bacalaureat.

NISTOR, Marius

MARIUS NISTOR, profesor gradul I la Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga” din București, coautor de auxiliare școlare pentru învătământul preuniversitar.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top