FANTOMELE DIN ALTALUME. #7 TARA DUNCAN

Discount 16,50 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 5 ramase
SKU
JUN.716
Lumea Tarei este în mare primejdie! Din greşeală, Tara şi Cal deschid un portal către CealaltăLume şi sute de fantome invadează planeta altmundanilor, grăbite să se reîncarneze.

Lumea Tarei este în mare primejdie!

Din greşeală, Tara şi Cal deschid un portal către CealaltăLume şi sute de fantome invadează planeta altmundanilor, grăbite să se reîncarneze.

În doar câteva ore, Împărăteasa, miniştrii, toţi ceilalţi reprezentanţi ai puterii sunt posedaţi de fantome, care ajung astfel să ia în stăpânire AltăLumea.

Singura care reuşeşte să se salveze este Tara. Iubitul său, Robin, moare sub ochii ei, ucis de o fantomă.

Profund îndurerată, tânăra este ascunsă de căpetenia Gărzilor în Castelul Viu din Lancovit, unde soseşte şi prietenul ei Cal, care încearcă s-o îmbărbăteze: Tara nu are dreptul să se lase pradă tristeţii, doar este Moştenitoarea Imperiului Omois...

Fără ea, fără puterea magiei sale, Rezistenţa nu are nicio şansă de izbândă. Pentru că, în secret, rebeli curajoşi – elfi, pitici, vampyri, oameni – pun la cale lupta împotriva invadatoarelor.

Oare va reuşi Tara să salveze AltăLumea şi să găsească în ea puterea de a reveni la viaţă?

Aventură, dragoste, magie, umor – cu sorţitoarea Tara Duncan, scriitoarea Sophie Audouin-Mamikonian a cucerit sute de mii de cititori din întreaga lume.

Robin M’angil

Elf superdotat, cu plete albe şi ochi cristalini, ascendenţa sa pe jumăate umană îi pricinuieşte o mulţime de neplăeri. Înarmat cu arcul lui Lillandril, ar fi gata să-şi dea şi viaţa pentru Tara, de care e îndrăostit în taină.

Fabrice de Besois–Giron

Fiu al Păzitorului Porţii Terestre, el este cel mai vechi prieten al Tarei. La fel ca ea, şi el şi-a descoperit puterea de sorţitor din întâmplare.

Gloria Daavil, zisă Moineau

Prinţesă de Lancovit, urmaşă a Frumoasei şi a Bestiei, Moineau se poate preface în Fiară oricând pofteşte. Sensibilă şi cumpănită ea este cea mai bună prietenă a Tarei.

Manitou Duncan

Sorţitor neândemânatic, străbunicul Tarei şi-a aruncat un sorţ pentru a deveni nemuritor, dar n-a reuşit decât să se transforme într-un labrador negru. El acoperă cu bună ştiinţă manifestările de nesupunere ale strănepoatei sale.

Fafnir, din clanul Forgeafeux

Războinică înverşuntă Fafnir, pitica roşcată o adoră pe Tara, căci aceasta are darul de a declanşa întotdeauna nişte încăierări pe cinste. Ea mânuieşte un întreg arsenal de arme, pe care şi le făureşte singură, îi place tot ceea ce provoacă zgomot şi nu poate suferi magia.

Caliban Dal Salan, zis Cal

Impertinent, curajos, sprinten, acest spion în serviciul regatului Lancovit o ajută pe Tara prin amplele sale cunoştinţe despre AltăLume. Deţine arta de a destinde situaţiile cele mai încordate prin umorul său… cu totul aparte.

Informaţii suplimentare
Autor Sophie Audouin-Mamikonian
Traducător Doina Lincu
Imprint Corint Junior
Copertă Flexicover
Nr. pagini 654
Format 15,5 x 23,5 cm
ISBN 978-973-128-405-7
new_isbn 9789731284057
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:FANTOMELE DIN ALTALUME. #7 TARA DUNCAN
Rating-ul tău

Sophie Audouin-Mamikonian

AUDOUIN-MAMIKONIAN, Sophie

„Sora mai mică, franceză, a lui Harry Potter.” –  Paris Meci

Autoarea, Prinţesa Sophie Audouin-Mamikonian, a moştenit umorul devastator de la o lungă spiţă de umorişti. De la Tristan Bernard la Francis Veber, cincisprezece scriitori au distilat în venele sale această uimitoare combinaţie care este Tara Duncan. Căsătorită şi mamă a două fete (care sunt principalele sale „corectoare”), prima ei carte —Tara Duncan: Magicienii sorţitori — a fost salutată în unanimitate de criticată şi apreciată de cititori.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top