Evadare de la Auschwitz

Discount 45,38 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1926 ramase
SKU
BOK.0506

Bestseller New York Times

În timp ce maș­ina de război nazistă zdrobeș­te Europa, tânărul Jacob Weisz este silit să-ș­i părăsească patria iubită, Germania, ș­i să se alăture mi­șcării de rezistență din Belgia. Dar, după ce o operațiune de salvare scapă complet de sub control, Jacob se treze­ște prizonier într-un tren care se îndreaptă spre sudul Poloniei. Condamnat la muncă forțată în lagărul de la Auschwitz, Jacob se aliază cu un pastor francez, închis pentru că i-a ajutat pe evrei. Cei doi sunt hotărâți să evadeze. Scopul lor este să ajungă în Occident ș­i să-i alerteze pe Aliați în legătură cu îngrozitoarele lucruri care se petrec în Polonia, înainte ca fascismul să distrugă întreaga Europa. Soarta a milioane de oameni atârnă într-un fir de păr.

„Rosenberg a făcut ceea ce ­știe cel mai bine: a creat, într-un context politic ­și religios concret, personaje credibile, care acționează din convingere sau exploatează religia în scopuri egoiste ori malefice. Este cea mai impresionantă lucrare a lui Rosenberg de pâna acum.” - Publishers Weekly

Informaţii suplimentare
Autor Joel C. Rosenberg
Traducător Sorin Serb
Imprint Corint Fiction
Data apariției Februarie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 496
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-604-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Evadare de la Auschwitz
Rating-ul tău

ROSENBERG, Joel

       JOEL C. ROSENBERG, (n. 1967) a publicat 14 romane și cinci lucrări cu caracter documentar. Șase dintre romanele sale s-au aflat pe lista de bestselleruri a ziarului New York Times, și anume: The Last Jihad (2002), The Last Days (2003), The Ezekiel Option (2005), The Copper Scroll (2006), Dead Heat (2008) și The Twelfth Imam (2010). The Ezekiel Option a primit premiul Gold Medallion pentru „cel mai bun roman al anului 2006” din partea Evangelical Christian Publishers Association. În calitate de consultant în comunicare, a colaborat cu o serie de lideri din SUA și Israel, printre care Steve Forbes, Rush Limbaugh, Natan Sharansky și Benjamin Netanyahu. A acordat sute de interviuri la posturi de radio și televiziune renumite, precum ABC, CNN, FOX News, The History Channel și MSNBC. A absolvit Universitatea Syracuse, fiind licențiat în cinematografie.

Locuiește în SUA, în apropiere de Washington, DC.

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: